Коротко про те що в голову несподіванно влізо.

05 грудня 2011, 16:40
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
0
678

Тимошенко очевидно по жизни суждено быть знаковой фигурой. И как бы не было кому-то некомфортно от одной мысли об этом, но именно она сейчас символизирует борьбу с «властью» мародеров.

От все губився в догадках та роздумах - ЧОМУ ?

Ну чому небуло під стінами пещерського суду прапорів ( а разом з ними і їх членів) того самого братства, свободи, всіляких інших партій, партєєк та рухів коли засудили Тимошенко ?

Задава собі таке питання не раз і не два... Відповіді немав.

Нібито і всі вони декларують свою оппозиційність до влади донецького паханату, і кажуть що розуміють яка небезпека перед нами, і про об*єднання теж щебечуть все вірно.
Але от щось реальних дій від них, тих оппозиціонерів, якось того, не проглядається, чи то - неспостерігаємо ! Он гавномет калашніков іто "світився" як прокажений... Чому ? Чому ? і ще раз Чому ??? Небезпека для всіх очевидна, а дій ні сном ні духом !

І от раптом така мисля мене відвідала !

Та все вони, ті новітні і недуже оппозиціонери, роблять вірно для себе, для того, як вони сподіваються, щоб попасти в органи влади, і вже звідти продовжувати непримеренну боротьбу з владою.

Ідея проста, як борщ ! Моя версія, без притензій на одну і саму правильну.

Тимошенко засудили. Вже на виборах її небуде. А значить і її "Батьківщина" обезголовлена і слабка. Народ за бандюків голосувати вже нехоче ( принаймі такі у них сподівання), а відповідно голосує за те, що буде їм підсунуте замість Тимошенко.
Ось тут і потікуть рікою електоральні голоси в закрома тих розумників та хитрунів, які вже приміряють до себе титул оппозиції.
Ну і відповідно влада їм в цьому старанно допомагає та стимулює в них вироблення гену "самого-самого".
От тільки одного нерозуміють ці наші непримеренні оппозиціонери, що у влади своє бачення їх ролі і свої плани на вибори. Та і взагалі владі вже все давно по цимбалах. Бо Тимошенко і Луценко сидять, і їх вже невипустять з буцигарні, а решта всі - для них як голодні шавки. Кінуть якусь кісточку та і на ланцюг посадять ! І це ще в кращому випадку для них !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.