Троянська коняка

27 липня 2011, 19:01
Власник сторінки
0
691

Продовження однієї розмови

Нещодавно в блозі «Чия креатура?» обговорювали можливі  причини та наслідки активності народної депутатки в БЮТ Наталії Королевської. Багато різних міркувань висловили блогери щодо підґрунтя та мотивів діяльності цієї успішної та зовнішньо чарівної жінки. І, як це часто буває, Космос (не той, що Льоня, а справжній) відгукнувся на питання. Відгук надійшов у вигляді трьох статей:
1.       «Невдала афера влади», Василь Мокан _ Вівторок, 26 липня 2011, «Українська Правда»,
2.       «Королевська спробує зайняти місце Тимошенко?» Середа, 27 липня 2011, 11:21, там же.
3.       «Тимошенко могут посадить, а "Батькивщину" захватить?»(гугліть, стаття є на різних ресурсах).

Всі три автори наголошують на високій вірогідністі рейдерських намірів Королевської щодо БЮТ та її виборців. Занепокоєння висловлює і сама Юля-пріма: «По информации нашего источника во фракции БЮТ, «Тимошенко не так давно прямо сказала: если меня посадят — нашу партию попытаются захватить. И тот, кто это будет делать, уже находится среди нас». По словам источника, фамилию она не назвала. Однако в партии все больше говорят о необычайной политической активности Натальи Королевской».

Чисто технологічно  ці дії подібні стратегії  Adidas-Abibas. А хто там розбереться, що купує і за кого голосує? Adidas, Abibas – Яка різниця? Не всі покупці  і не всі виборці такі вибагливі та прискіпливі. От і виходить, що в БЮТі завелася троянська коняка (чи лошиця, чи кобила – як краще назвати, навіть не знаю).

На всяк випадок, якщо Наталія Королевська (або її віртуальний клон) прочитає цей блог, хочеться ще раз повторити запитання та коментраі, на які вона наполегливо не відповідає.
1.       Ви ніколи не розмовляєте українською мовою, не чула жодного виступу і не читала жодного тексту українською.  Не вмієте?  Не вважаєте за потрібне?   Розраховуєте на виборця Сходу?
2.       Name Surname  Наталья, вы в самом деле не отвечаете на вопросы посетителей. Это убивает все хорошие слова, которые вы говорите. Я бы с интересом почитал диалог, а не монолог. Ну вы умны, это понятно, но.. у нас много умных вроде людей, а живем хреново. И потому мне лично не так важно, насколько вы умны. как то, насколько реально вы хотите что то изменить в этой стране. А для этого надо видеть не только ваш монолог, но и ответы на вопросы.
3.       Егисехора. Уменьшить налоги на зарплату можно только сократив отчисления в ПФ (не подоходный же отменять) , при этом работодателю нет никакого смысла повышать официальную зарплату. Но допустим, что зарплаты, с какого-то бадуна, выросли на сорок процентов и что получаем: на сегодняшие 100гр зарплаты платится 34гр соцналогов , а на завтрашние 140гр, при условии сокращения налогообложения на 20%, будет выплачено 19.6гр соцналогов. Это называется "автоматическое увеличение поступлений в ПФ"?
4.       Есть ли незакрытые судебные дела в РФ  на Вас или Ваших родственников (брата)?

Я навіть не розраховую, що Ви вступите в діалог. Зрозуміло, що Ви зайнята людина. Однак хотілося б відповідей. Ви ж все рівно пишете статті для Корра. Напишіть щось коротеньке з відповідями на найбільш часті запитання блогерів, або штатне дівча якесь нехай напише…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.