The Show Must Go On !

29 червня 2011, 10:44
Власник сторінки
Адвокат, член Ради Адвокатів міста Києва
0
434

Кримінальна справа відносно Юлії Тимошенко – прецедент небезпечний для її творців .

Як заявили в ГПУ, встановлено, що «вона одноосібно прийняла рішення, унаслідок  якого завдано збитки інтересам держави в особливо великих розмірах на суму понад 1,5 млрд. грн» .

 Контракт з Газпромом підписав Голова Правління Нафтогазу Олег Дубина, який мав діяти відповідно до Статуту НАК «Нафтогаз України» .  Відповідно до пункту 51 Статуту, лише Загальні Збори Акціонерів Нафтогазу, мають право вирішити питання укладення договору , предмет якого перевищує 10 відсотків вартості активів Нафтогазу, що в даному випадку і мало місце.  Акціонерами Нафтогазу відповідно до пункту 22 Статуту є  держава в особі  Мінпаливенерго.

Таким чином, єдиний документ , яким би мав керуватися Олег Дубина- є протокол Загальних Зборів Акціонерів Нафтогазу або фактично- рішення Мінпаливенерго.

Рано чи пізно влада в Україні все одно зміниться і нова влада виставить кримінальні рахунки минулим президентам та прем’єрам  за : «Севастополь в обмін на  газ», «ядерну зброю в обмін на позаблоковий статус », «стратегічні бомбардувальники за безцінь », « стратегічні підприємства задарма »  та таке інше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.