Японія

24 березня 2011, 21:55
Власник сторінки
ЧП
0
541

Жертвам землетрусу і цунамі в Японії, а також поліцейським допомагає місцева мафія якудза

http://www.newsru.ua/world/23mar2011/jakudsa.html

Це просто якийсь песець. Усвідомте, наскільки ми відстаємо!!! МАФІЯ!!! допомагає поліції контролювати порядок! В той час, коли з українських новин в основному чути про те, що міліція допомагає мафії (якщо взагалі їх хтось відокремлює одне від одного)
Те, що Японія витратить три роки на відбудову - абсолютна фігня! Вже через кілька місяців їх дороги будуть кращими від... нє, не від наших - від наших вони по-моєму кращі навіть відразу після землетрусу, кращими від тих, які були. Будинки відбудують, японські чп-шники знову заповнять магазини товаром.
На деяких росіянських форумах прочитав, як "расєйскіє патріоти" по доброті душевній пропонують розселяти японців в Сибірі та на Далекому Сході. І дурне "растєкається мислію па дрєву" що "рассєлять надо атдєльно, патаму шта вмєстє ані могут саставіть пятую калонну"
IMHO з емігрувавших японців в Росію максимум можна "саставіть" пятую палату!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.