День Соборності

22 січня 2011, 17:25
Власник сторінки
Робітник
0
205

Зайвий раз хочу поздоровити усіх співвітчизників з цим світлим всеоб'єднуючим святом.

Дивлячись на "розмах" урочистостей по всій Україніі  http://korrespondent.net/ukraine/events/1177519-v-ukrainskih-gorodah-otmechayut-den-sobornosti-obnovleno я вважаю, що свято вдалося.

Нехай десь було менше людей, десь більше, десь були справжні патріоти, а десь - лжепатріоти, але все одно, люди, які зовсім втратили надію на те, що наша держава ще може стати на вірний курс отримали надію, побачивши як грандіозно святкують, здавалося б, раніше не помітне свято.

Хоча б на день більшість українців побачили, що нас, тих хто хоче змін і бореться за них, багато. Що влада, яка б вона не була, не зможе зупинити нас, бо нас багато!

Давайте в цей день забудемо про політику та про регіон-походження своїх співвітчизників, про те що в нас все погано з економікою та соціальним життям. Давайте хоча б пофантазуємо про яскраве майбутнє для нас і наших дітей і можливо кожен з нас зрозуміє який вклад зможе зробити саме він в реалізацію цього майбутнього.

Вітаю зі Святом та бажаю вам не падати духом!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.