Чому я не на Євромайдані в Черкасах!

23 листопада 2013, 20:34
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
224
Чому я не на Євромайдані в Черкасах!

"Чому ти не на Соборній?" - а й справді, ЧОМУ Я НЕ НА СОБОРНІЙ!

"Ти де?" – перше, що я собі чую в телефоні, на який мені майже безперервно телефонують друзі, побратими і часом незнайомі люди.

"Чому ти не на Соборній?" - а й справді, ЧОМУ Я НЕ НА СОБОРНІЙ!

Я почувши про збір Євромайдану на Соборній площі нашого міста, вже було почав збиратись (особливо зачувши про те, що його збирають студенти, цікаво глянути на тих Велетів Духу, котрі вирішили взяти всьо до своїх Рук), але через кілька хвилин натхнення згасло...

Дізнався я в ту лиху годину, Що на, ініційований Велетами Духу Студентами, Євромайдан висадився справжній ДЕСАНТ АПАзІціАНЄрів, на чолі з Сонцедайними вісниками революції, побоїв і каліцтв, Єдиноможливими Рівноапостольними святоприрівняними Кандидатами.

Ця новина в мене викликала якусь відразу і зневагу.

В мене виникло кілька питань на які я шукаю відповідь: 

1. Чому в нас в області без політиків (як провладних так і "опозиційних") навіть трава сама рости не може?

2. Чому ПроФФесіонали дешевого Піару ніяк не усвідомлять, що своїми діями лишень ДИСКРЕДИТУЮТЬ громадську Волю Смертного люду. 

3. Чи вийде у Сонцедайного Революціонера цього разу побитись "обличчям" об плитку Площі і завдяки цьому, нарешті виграти ті кляті вибори? (Якщо чесно, то це не зовсім питання - це скоріш очікування констатації факту самопожертви кандидата на користь % голосів за нього) 

4. Чи вийде знов з "Гарсона" зробити жертву революції? (може цього разу ногу зламають) 

5. Чи встоїть тойво майдан до Завтра?

Стосовно останнього питання, то я Собі якби знайшов відповідь.

Я вважаю, що встоїть, але питання інше... "Якою ціною?".

Аби ті холуї не перлись туди за дешевим піаром, на фоні безневинних Душ, котрі хотіли проявити "АКТ СТУДЕНТСЬКОЇ СВІДОМОСТИ", то може тихо мирно той Майдан набирав обертів і його ніхто не чіпав, але тепер ми всі захоплено Читатимемо в періодиці і онлайн "листи з ФРОНТУ", де бореться піар, простолюд і Авторитарна машина "Пакращення"


На Майдан я поїду завтра, завтра будуть там лиш ті, кому дійсно болить, а не ті, кому треба… хоча це залежить від сьогоднішньої ночі...



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.