Cправжні зрадники "Білого Молоту"

05 січня 2014, 22:48
Власник сторінки
sound980@yandex.ua
0
869

Ось, яка справжня історія "зради"!

Ну що ж, так звані "Святошинські робінгуди" чомусь вже давно не дають про себе знати. 

Раніше я писав про організацію, яку помилково назвав "Білим Молотом", адже справжній "Білий Молот" і надалі продовжує активну боротьбу з гральним бізнесом. Наприклад, вони нещодавно влаштували погром грального закладу, власником якого є ген-прокурор Пшонка.

Микола дуже активно співпрацює з правопохоронцями, і саме він злив візит до Пшонки де 9 осіб потрапили в лапи міліції, а два з них зараз обвинувачені. Єременко дав інтерв'ю, що ті затримані не біло-молотовці, а якісь невідомі рекетири. Він пообіцяв тим хлопцям, що якщо вони перейдуть на його сторону - то він їм допоможе - хлопці відмовились.

Ще тоді я писав про п'ятьох "зрадників", які опинилися в "БМ". - На жаль, ця інформація не була повністю перевірена і в результаті - недостовірна! Як повідомляв Микола Єременко, у нього в організації завелися "зрадники", які повели людей в лапи міліції. Поки що я не володію всією інформацією тих подій, але мені стовідсотково відомо, що зрадник в "БМ" саме Микола, а не хтось інший. Оскільки сам переконався у цьому при особистій зустрічі з Миколою, коли він пропонував мені займатись чимось не хорошим, а саме РЕКЕТОМ! - на що я йому відмовив. 

Багато писати не буду, я вирішив взагалі припинити займатись боротьбою з гральним бізнесом, оскільки це не так важливо в цей час, та й не дуже ефективно, адже ці зали все одно відкриваються знову, а міліція як-не-як буде продовжувати кришувати їх.

Єдина мета цієї статті - це спростування інформації про п'ятьох "зрадників", про яких я писав раніше. Оскільки не знав всіх деталей внутрішніх проблем "Білого молоту". До речі, "Білий молот" є лише один, адже ідея створення "БМ" надійшла від того, кого Микола назвав "зрадником".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.