З УГКЦ Мінкульту - пиво!

13 січня 2014, 10:19
Власник сторінки
журналіст
0
150

Дупки з чиновницькими мозгами вирішили "покрошити булочку" на греко-католиків.

Народ! От мені цікаво, наскільки відтепер Українська греко-католицька церква стане популярною після листа мінкультівського дупка з погрозами до блаженнішого Святослава? Себто скільки туди нової пастви прибуде?

Ще Еліс Купер нам казав, що погана реклама краща, аніж взагалі ніяка. Так що УГКЦ ще пиво виставлятиме Мінкульту за безкоштовний піар-))

А, до речі, до чого тут Мінкульт? З якої пори це у нас церкви підлягають йому? Може, в мене щось із матчастью не в порядку?

Треба віддати належне Святославу, який досить жорстко (наскільки це дозволяє сан пастиря) відповів: «Ми переконані, що молитва за мир разом з тими, хто в мирний спосіб висловлює своє бажання жити в правовій державі – це відповідне місце для молитви. Для цього не потрібно якогось окремого дозволу державної влади".

Польська соціалістична держава свого часу теж погризлася з костьолом. Ярузельському це й досі ікається. Кулі справді можуть летіти і в іншу сторону. 

Мінкульту можна побажати, по-перше, не втручатися не в своє діло. По-друге, якщо їм так до вподоби московська схизма, то хай ідуть у Києво-Печерську "лярву". Тамтешні содомити в рясах (дядько Павел знає більше) їх уже давно і з нетерпінням чекають. По-третє, "крошити булочку" на Ватикан, котрий, на відміну від корпорації "Ісус Христос і Гундяй", має реальний авторитет у світі  - це "чрєвато боком". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.