Євромайдан поділився на декілька майданів.

17 січня 2014, 15:57
Власник сторінки
0
136

Євромайдан поділився на декілька майданів.

Спостерігаючи за подіями, що відбуваються на Євромайдані приходиш до висновку, що біль-менш організований єдиний протест, тепер розколовся і перетворився на ланцюг локальних конфліктів. Адже, Автомайдан та раніш проведений Форум майданів в Харкові, були автономними рухами, що не підкоряються лідерам опозиції.

«Подивіться, яку істерію звели лідери політичного Майдану з приводу проведення в Харкові громадянського Форуму майданів України. Кілька днів інформаційної істерії засвідчили, що після факельної ходи Свободи Майдан не є чимось однорідним, цілісним. Хоча він не був однорідним і цілісним досі, але фактично після 1 січня Майдан розколовся в кілька майданів», - сказав політолог Володимир Цибулько.

Також слід зазначити, що кожен з цих «майданчиків» після утворення одразу формує самоврядування та починає жити власним життям.

«Ми маємо ситуацію, коли один Майдан перетворюється на наших очах в триста майданів, на своєрідну махновщину. Ми ризикуємо потрапити в таку зону турбулентності, де контролю та організованого протесту у нас вже не буде. Буде багато неорганізованих протестів, ввести їх в контрольоване русло буде неможливо», - переконаний експерт.

 

Враховуючи все це, наміри опозиції підготувати план та сформувати нову єдину команду дуже сумнівні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.