Це з якого боку дивитися, пані міністр!

19 січня 2014, 06:12
Власник сторінки
журналист. Закончил факультет журналистики Киевского госуниверситета имени Шевченко в 1979 г.
0
150

Усі новоприйняті поспіхом закони можна - і треба! – застосувати до протилежної сторони, так званих «правоохоронців», а точніше – владоохоронців

- Майже в усіх країнах з якими ми спілкуємось існує відповідальнісь і за екстремизм і за наклеп і за масові порушення громадського порядку і за носіння шоломів і маскування обличчя і тіла це європейські норми. І це є в керівних принципах ОБСЄ і в резолюціях Ради Європи, - заявила Олена Лукаш, міністр юстиції України.

Але ж, пані міністр, згідно з Конституцією України, яку ще ви і ті, хто вас призначив на цю посаду, не встигли відмінити, єдиним носієм влади в Україні є народ. Ви, як і ваш президент, присягали на вірність українському народові і повинні служити йому. (Тільки у нас все ще чомусь «только по-прежнему слуги народные лучше хозяев живут» - В.А.). А значить, з точки зору елементарної логіки і ПРАВОСУДДЯ, в нинішній ситуації усі новоприйняті поспіхом закони можна - і треба! – застосувати до протилежної сторони, так званих «правоохоронців», а точніше – владоохоронців. Усі нові кримінальні статті якраз до них повністю підходять – і маски, і каски, і наклепи на носія влади, і державний переворот, і… Та й місць за гратами для них має вистачити!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.