Хулігани з «Союза совєтскіх офiцеров» РОЗПЕРЕЗАЛИСЯ

28 січня 2013, 05:37
Власник сторінки
журналіст, волонтер, видавець, голова Білоцерківської "Просвіти"
0
329
Хулігани з «Союза совєтскіх офiцеров» РОЗПЕРЕЗАЛИСЯ

Заява Бiлоцеркiвського Комітету захисту української мови (14 сiчня 2013 року)

4 сiчня ц.р. на заходi, присвяченому черговiй рiчницi вигнання з Бiлої Церкви нiмецьких окупантiв перiоду 2-ої світової вiйни, група хулiганiв скоїла спробу фi­зичної розправи з депутатом міської ради, головою міської органiзацiї ВОВ-пат­piотів п. Бондаренком М.В., який закликав припинити провокацiйну промову пред­ставника «Союза советских офицеров» щодо нiбито «розгулу фашизму» в Українi, в якiй прозвучало нацьковування на ВО «Свобода». 

Зауваживши, що, кpiм чер­воного фашизму бiльшовицького толку i росiйського шовiнiзму штибу «Русского мира», фашизм Українi не загрожує, нагадаємо, що «Свобода» на минулих парла­ментських виборах у нашому місті набрала 16,67 % голосiв виборцiв i що тiльки полiттехнологiї у виборчому процесi та регiональне кривосуддя не дало змоги її кандидатовi посiсти місце у Верховнiй Радi (33,87% , 34857 голосiв!), а КПУ, со­юзником i складовою міської органiзацiї якої є "совєцкіє офіцери" - 6,88%. Отже, їхні вибрики - випад проти міської громади!

Це не перший випадок антисоцiальної поведiнки групки колонiзаторського oхвi­стя, яке претендує на спадок переможцiв у Великiй вiтчизнянiй вiйнi. До речi, проти гiтлеризму воювала Червона Армiя. Отож «coвєтcкie офiцери» можуть успадкувати хiба сумнівну славу придушення визвольних pyxiв у Нiмеччинi (1948), Угорщинi (1956),Чехословаччинi (1968), провокацiї сввітової (ядерно'i) вiйни з Куби (1961), ло­кальних вiйн (найганебнiша в Афганiстанi 1979-89). Зi здобуттям Україною незалеж­ностi вони не присягли на вірність їй i зачаїли ненависть до офiцерiв-патрiотiв, якi заявили готовність захищати новопосталу державу. (Виникає питання: по якому пра­ву ваньки-взводнi, звiльненi в запас майорами, начепили полковницькi, а дехто й генеральськi погони, а рядовi носять полковницькi папахи? Може, й пенсiї їм пiдви­щили за цей антиукраїнський маскарад?).

В 1992 poцi на церемонії в Парку Слави «советскiй офiцер» з хулiганських спонук скоїв напад на капiтана запасу, письменника, депутата обласної й мiської рад п. Гая A.I., кiлькома роками згодом на ветерана-фронтовика й iнвалiда вiйни св.пам. Мар­ченка В.М. (останньому завдано тяжких травм на додачу до гiтлерiвського калiцтва). Хулiгани покаранi не були (міська влада i органи правопорядку були байдужими спо­стерiгачами їхніx злочинiв), i - ось iнцидент 4 сiчня, найозвiрiлiшим в якому був перестарок-майор в полковничих погонах т. Павленко Ф.Ф. ( на початку 1990-х спiй­маний на порубi й крадiжцi ялинки в центрі міста).

3 огляду на те, що бiлоцеркiвська органiзацiя «совєтскіх офiцеров» становить заг­розу для громадського спокою, а її дiяльнiсть спрямована на розкол суспiльства i є антиукраїнською за суттю, вимагаємо вiд мiськвиконкому:

1.   заборонити її i зняти з peєcтpaції громадських органiзацiй містa;

2.  виключити з ради громадських органiзацiй i позбавити пiльг, надаваних таким; 

3. заборонити участь «coветскіх офiцеров» в офiцiйних масових заходах, в тому числi виступи  в учнiвських, студентських та iн. аудиторiях як таких, що шкодять патрiотичному вихованню української молодi.

Голова Бiлоцерківського Комітету захисту української мови, голова м.о. "Молода Просвіта"     Климчук Костянтин Вікторович

Секретар КЗУМ     Шадлун Д.Е.

Голова Білоцерківського м/р "Просвіта", член НСПУ, старлей РА   Іванців В.О.

Голова міської СОУ   Шевченко Т.Г,

Матеріали по темі:
Скандал у Білій Церкві: комуністи побили бютівця

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Біла Церква,Заява,Комітет захисту української мови
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.