Чому стався вибух

20 лютого 2013, 17:14
Власник сторінки
Політик
0
172

Правила безпеки у нас не виконуються, у нас суди нікого не захищають, тільки маємо до них претензії, адже ніхто не захищений.

Правила безпеки у нас не виконуються, у нас суди нікого не захищають, тільки маємо до них претензії, адже ніхто не захищений. Але з точки зору даного вибуху, це говорить про те, що газові балони – вони ж підлягають перевірці. Раніше була система «котлонадзору» (зараз це інакше називається), але балони при заправці, в термінах їх використання, запірна арматура – все це підлягає перевірці і огляду. І в даному випадку зрозуміло, що або зовсім ресторан не допускав контролюючі органи – при заправці тих балонів чи при їх експлуатації, або вів себе неадекватно ситуації. І знову нема у кого запитати?

посилання по темі

Взагалі у нас неправильно розуміють демократію, її розуміють як дерегуляцію, і лише так розуміють, що держава і чиновники погані. Це питання «дерегуляції» у нас настільки сьогодні поглибилось, що скоро будинки будуть падати, будуть проблеми, тому, що влада не достатньо контролює якість будівництва і будівельних матеріалів. А наші люди, коли отримують житло недобудоване, не упоряджене, вони ж не дуже обізнані, яка та якість та будівельні норми повинні бути. Та й не повинні, до речі, громадяни бути обізнаними, бо це держава повинна захистити їх. Державні структури повинні гарантувати безпеку: і в ресторані, і при будівництві, і в шахті, і в повсякденному житті.

Цей випадок знову нам свідчить про те, що пора нам вже переглянути відношення до таких правил, як використання балонів для опалення чи приготування їжі, тим більше в підвалах. А в підвалах такого взагалі не повинно бути, це взагалі порушення! І це або власник був не обізнаний, або просто зухвало порушував правила. Сподіваючись на те, що при перевірці «поставлять рюмку» - і контролюючі органи зроблять вигляд, що нічого не помітили.

Так що це з одного боку хвороба суспільства з якою треба боротись, з іншого боку – це, безумовно, хвороба влади. Бо владі треба зараз слідкувати не за грошовими потоками, яких вже й немає, а їй треба забезпечувати безпеку людей».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.