«Батьківщина»: Тягнибок та Кличко зрадили Яценюка

28 січня 2014, 13:37
Власник сторінки
0
240

Тягнибоку 50 млн. дол. США, а Кличку – Київ…

Луценко, Кличко, Тягнибок

28 січня Верховна Рада скасувала 9 із 12 законів, які обмежували громадянські свободи громадян і були прийняті 16 січня «у ручному режимі». Здається громадянське суспільство повинно радіти з того, що ескалацію напруги між опозицією і владою призупинено та розпочато процес стабілізації ситуації в Україні.

Цю новину схвально сприйняла в цілому і партія ВО «Батьківщина». Але, разом з цим, у партії розпочалась «дискусія» навколо того, чи був ЄвроМайдан з самого початку приречений на безперспективність та поразку, оскільки влада так і не перейшла до опозиції у неконституційний спосіб. Партійці стверджують, що, зокрема, в контексті реалізації президентських амбіцій потерпів крах Арсеній Яценюк, якого підставили політичні конкуренти з побратимських партій, а це однозначно негативно вплине на його подальший політичний рейтинг та авторитет.

З огляду на це, в кулуарах «Батьківщини» поширюється інформація про те, що, за наявними у керівництва партії даними, основні конкуренти на президентську посаду Олег Тягнибок та Віталій Кличко, нібито, «продалися» владі. Тому, як росіяни вважають зрадником Івана Мазепу, так і «Батьківщина» звинувачує у поразці лідерів «Свободи» та «УДАРу».

Однозначно стверджувати не будемо, але подейкують, що за діяльність спрямовану на припинення існування ЄвроМайдану у м. Києві Олегу Тягнибоку запропоновано винагороду в розмірі 50 млн. дол. США, а Віталію Кличку на «відкуп залишили м. Київ». 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.