Лист депутату

11 лютого 2014, 07:25
Власник сторінки
0
187

Лист депутату

Шановний Олег Григорович, пише Вам мешканець виборчого округу №187 з м. Хмельницького Олег Петрович, як виборець до свого депутата і тески ( хоча по правді я за Вас на виборах не голосував, бо я є латентним прихильником партії регіонів ). Останнім часом у нашій країні відбувається політична криза, і у мене як у свідомого громадянина болить душа за майбутнє країни! Крім душі у мене ще зараз болить нога, (невдало впав на лижах), і  підшлункова залоза (мабуть це від тої копченої риби що я з’їв на обід, до речі – та риба з Європи, а саме з Норвегії, і нафіга мені та Європа якщо від її риби у мене болить в боку?) А так в цілому почуваю себе нормально, сподіваюсь до пенсії доживу, якщо не піднімуть пенсійний вік як в Європі, наприклад так як в Великобританії до 70 років!

 Як наслідок політичної кризи, пішов у відставку примєр Азаров, і це місце зараз вільне. Янукович мабуть жартома запропонував цю посаду Арсенію Яценюку, мабуть щоб зменшити напругу в суспільстві. Арсеній як справжній жид, вирішив поторгуватися. Яценюк почав виставляти умови: повернення до конституції 2004, уряд весь із опозиції, і таку іншу фігню. Особисто я вважаю що Арсенію варто було-б піти в примєри. ( та у нього іншого виходу реально нема, якщо не в примєри, то по 109 статті в колонію на 10 років, матеріалів на нього трохи більше ніж дофіга ) А з другої сторони, ну що Арсенію втрачати: як лідер партії Батьківщина - ну ви самі знаєте, як лідер майдану – його посилають на 3 літери, як потенційний кандидат в президенти – це навіть не смішно, можливо в 2020 хоча мало ймовірно, а так і при посаді, і на волі! А за пів року, рік свого примєрства Арсеній обісреться не один раз, і майдануті вже наступної зими вийдуть на мітинги, і будуть кричати: Арсенія геть! Тому я як громадянин, хочу щоб Ви,  як депутат від мого округу підтримали у парламенті і проголосували за кандидатуру Яценюка на посаду пример – міністра, якщо його кандидатуру висунуть. Я вірю в Вас!

Амінь.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.