Фонд Державного майна та прокуратура області отримує заслужену двійку,

04 квітня 2012, 16:43
Власник сторінки
юрист
0
473
Фонд Державного майна та прокуратура області отримує заслужену двійку,

Фонд Державного майна та прокуратура області отримує заслужену двійку, 6.04.2012 року у м. Львові відбудеться чергова акція протесту «Ні Колізею».

Фонд Державного майна та прокуратура області отримує заслужену двійку,

6.04.2012 року у м. Львові відбудеться чергова акція протесту «Ні Колізею». 

Після мітингу 3.03.2012 року «Ні Колізею» у м. Червонограді організатори мітингу направили письмове звернення Червоноградському міському Голові з вимогою до 17.03.2012 року показати реальні дії щодо вжиття заходів до закриття доступу до «Колізею». Копія звернення була направлена прокурору Львівської області, начальнику Регіонального відділення Фонду державного майна. 
Крім того, в прокуратуру Львівської області було направлено ряд звернень з вимогами порушити кримінальну справу за ознаками службової недбалості. 

Пройшов місяць. 

За цей місяць отримали наступний результат: 

- Недобудовану поліклініку «Колізей» поспіхом, "аби як", намагаються загородити. 

Наша оцінка таким діям - НЕЗАДОВІЛЬНО. 

- Кримінальна справа у зв’язку з службовою недбалістю не порушена, перевірка за ознаками даного злочину проводилась лише прокуратурою м. Червонограда і як відомо лише, щодо службових осіб Червоноградської міської ради та педагогічних працівників школи № 9. Відносно перевірки щодо службових осіб РВ ФДМУ, ГУ МВСУ у Львівській області, керівників ТзОВ «Анонс» прокуратура області мовчить. 

Наша оцінка цьому – НЕЗАДОВІЛЬНО. 

- Регіональне Відділення Фонду Державного майна України, обіцяє знайти покупця для «Колізею» та можливо продати його «на запчастини». 

Оцінка – НЕЗАДОВІЛЬНО. 

Тому 6.04.2012 року у м. Львові о 13 00 біля Регіонального Відділення Фонду Державного майна, а о 14 20 біля прокуратури Львівської області проводимо наступну акцію протесту «Ні Колізею». 

Наші вимоги: 

- вжиття вичерпних заходів до закриття доступу до об’єкту державної власності незавершеного будівництва –«Колізею» (Поліклініки на 1000 відвідувань в зміну по вул. Івасюка у м. Червонограді). 
- притягнення винних у бездіяльності до відповідальності. 

Просимо підтримати нас усі громадські організації незалежно від політичного чи іншого спрямування.

Організатори та учасники «Ні Колізею»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.