«Тарасова правда» на кожному кроці за гроші Леді «Ю»

01 червня 2012, 07:57
Власник сторінки
0
3086

«Тарасова правда» на кожному кроці, але не від щирого серця, а за гроші Леді «Ю»!

Тарас Чорноіван, «Тарасова правда» на кожному кроці, але не від щирого серця, а за гроші Леді «Ю»!

Тарас Чорноіван... Газета «Тарасова правда», мережа сайтів «Тарасова правда», «Свободу політв’язням!»... - на кожному кроці! Справжній борець за справедливість! А чи знаєте ви, що це все далеко не від щирого серця, а за гроші Леді «Ю»!
Ще в 2007 році, коли Ющенко був президентом, а Янукович — прем’єр-міністром, Тарас Чорноіван випускав газету «Від А до Я» за фінансуванням Батьківщини, де публікував рейтинг Батьківщини — Тимошенко на рівні 70% підтримки (тут він звичайно вгадав, адже Вінничина — то одна з базових областей електорату Юлі Тимошенко)!
Незважаючи на це, в інтерв’ю, яке тоді Чорноіван давав, ще будучи редактором цього видання, він всіма силами доводив, що фінансово не залежить від БЮТ.
На запитання: «Скажіть, чи правда, що ваше видання фінансується за рахунок коштів БЮТ?», він відповів: «Наше видання повністю аполітичне і незалежне… Все це чутки і не більше».
Але тоді як пояснити, що в цьому ж самому номері газети (№ 3, 2007, жовтень), в якій він клянеться «в фінансовій незалежності», надруковано 12 фотографій і мальованих портретів Юлії Тимошенко, і всі вони лише підкреслюють «привабливість» вже не лише майбутнього прем’єра, а і президента! Поряд з цим надруковано показники, проведених редакцією, «переконливих соцопитувань»! Подібні опитування редакція «безкоштовно» друкувала і напередодні парламентських виборів, в яких Тимошенко — кращий кандидат на посаду президента від помаранчевих сил (а тут він не вгадав)!
Беруть сумніви, що такі дифірамби Юлії Тимошенко редакція друкувала  не за гроші, а лише тому, що «багато наших журналістів… симпатизують цій політичній силі», як зазначає він в інтервью(!?).
Пані Юлії можна лише позаздрити, що у неї на Вінниччині є свій рупор у вигляді Чорноівана Тараса, який працює безкоштовно, лише на ентузіазмі журналістів.
Найбільш захоплює, що думка «журналістської меншості газети» не оприлюднювалась. Буквально всі публікації «фінансово незалежного» видання про інших політиків, крім Юлії Тимошенко та інших лідерів помаранчевих, носили виключно негативний характер.
Зараз Чорноіван Тарас, вже понад рік, займається новим проектом, газетою та інтернет-порталом за назвою “Тарасова Правда”. Дуже цікаво, яким чином «Тарасова правда» стала такою популярною, буквально, за рік?! Але ж, нічого дивного: цей сайт теж фінансуються за рахунок Батьківщини! …
В додаток до цього, з надійних джерел відомо, що головний редактор "Тарасової правди” Тарас Чорноіван, перебуває в хороших стосунках з Олександром Валентиновичем Турчиновим, екс-головою СБУ, який через сайт «Тарасова правда» зливає компромати, напрацьовані за час перебування на посаді голови СБУ. Тільки чого вартий викид компромату по Укрспирту (журналістські розслідування та відеокомпромати по тіньовому обороту спирту в Україні), наслідком якого стало відсторонення Юри Єнакієвського від тіньового фінансового корита України.
Чорноіван не боїться нічого і нікого! Звідки така впевненість? Хто За ним стоїть? Де стільки грошей на здійснення бурхливої діяльності? Відповідь одна — несамостійність і покровителі з Батьківщини або і самої Юлі Володимирівни! У Вінниці 50 000тиражем вийшла його газета «Тарасова правда», в якій він Олександра Домбровського, екс-голову Вінницької облдержадміністрації, називає «другом зрадника Ющенка»; Валерія Бевза, екс-начальника управління Вінницької області, депутата Верховної Ради — «сателітом комуністів та спиртової мафії»; Сергія Кудлаєнко - “несамостійним чинушею”!
Кажуть, що це він організовує чорну PR-компанію проти провладних кандидатів. По Вінниці всі стіни розклеюються фотожабами чиновників з написами: «Партія Регіонів: німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть», «Набір комуніста-капіталіста: ремінь за 50 000$, годинник за 99 000 $» і т.д.
І останнє, те що ще раз підтвержуе його несамостійність і залежність від Батьківщини — в останньому номері своїєї газети “Тарасова Правда” він опублікував інформацію про початок безстрокової акції на підтримку Юлії Тимошенко «Підтримай Юлю — врятуй Україну!», в якій закликає писати листи до Тимошенко, які будуть публіковуватись на його сайті «Тарасова правда», а після цього їх будуть відправляти в Качанівську колонію. Та що там говорити, адже вся передовиця в однобічних гаслах “Юлі Волю!”, “Юлі реВОЛЮцію Ураїні”, “Ю на ВОЛЮ, Я на НАРИ”, сам він вдягається виключно в футболки з символікою БЮТ та тими ж гаслами на підтримку Юлії Тимошекно. То в чому сила Тарасе, в правді? Можливо, але не в твоїй з Юлькою правді!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.