Тимошенко та Кошкіну переслідують маніяки?

19 липня 2012, 06:07
Власник сторінки
Лідер руху "Відродження Полтавщини"
0
432

Вже другий день Інтернет-сайт Лівий берег не працює. ЛБ – це 2,5 мільйона користувачів на місяць. У політтехнологічному розрізі - це виборці таких політичних сил як Фронт Змін, УДАР, КПУ Свобода

Вже другий день Інтернет-сайт Лівий берег не працює. ЛБ – це 2,5 мільйона користувачів на місяць. У політтехнологічному  розрізі  - це виборці таких політичних сил як Фронт Змін, УДАР, КПУ  або свобода. Причиною «замаху» на ЗМІ стала його опозиційна риторика та гучні розслідування діяльності окремих високо посадовців.  Замовники, скоріше за все, дуже впливові чоловіки з банкової та Прокуратури. Коли ви перейдете на сторінку видання, то побачите фотографії кількох «підозрюваних» у тиску на видання людей – Льовочкін, Портнов, Хорошковський та Кузьмін, а ще напис «спитайте у них чому не працює Лівий берег». Дотепно.

Обидві жінки дуже гарні та успішні. Ні Юля, ні Соня не «заглядали в рот» владі. Відверті статті та чітка позиція виділили цих громадянок з загальної маси політиків та журналістів. Психіатри які аналізують переслідування цих відомих людей говорять про ймовірність цікавого походження тиску на них. Це хвороба тих хто замовляв розправу над Кошкіною та Тимошенко. Те, що це саме жінки і причому вродливі може означати, що замовники хворі на  Калігінефобію – страх перед гарними жінками який супроводжується психічними розладами замовників.

Отже, при ретельному аналізі можна припустити, що причини порушення їх прав та свобод мають ще глибші за політичні корені. Це вам навіть не гендерна нерівність, а ще більш вражаюча та жахлива ситуація. Мільйони жінок ставали заручниками своїх чоловіків-колег або керівників тільки через свою успішність та красу. Особисто мені важко пояснити вчинки тих хто запроторив Тимошенко до в’язниці в намагається це зробити з журналісткою. Адже, після ув’язнення, особистий рейтинг Юлі стрімко зріс, тепер вона канонізована у лідера опозиції і, після неминучого звільнення, вона стане непереможним політиком. Ця її «відсидка» нівелювала усі закиди про корупцію та інші політичні помилки. З в’язниці вийде вже не просто Тимошенко, а опозиційна героїня, її поява стане актом політичного та фактичного воскресіння. Те саме відбувається з Кошкіною та її Лівим берегом.

Популярність сайту після відкриття буде вражаючою. Відтепер, її видання перетворилося у полюс справедливості і це в противагу владі та команді тих, хто зображений на фото замість головної сторінки ресурсу. Жоден нормальний політтехнолог, навіть студент профільного вузу не порадив би політикам які змагаються з опозицією такого ходу. Це помилка на усі 100%. Це означає тільки одне, особиста фобія, хвороба на калігінефобію взяла верх над здоровим глуздом. Цікаво, що у фоторяді з 4-ьох зображень на головній сторінці ЛБ, є пуста рамка для ще одного фото. Усі гадають хто це. Хтось умовно заміщує цю пустоту силуетом президента, хтось, з хворою фантазією, втискає туди саму Соню, і тому подібне. Я ж думаю, що там місце частково кожному із нас. Адже саме успішність та краса першої та другої жертви влади, стали причинами для багатьох із нас аби не вийти та не захистити їх від цього «маніакального переслідування». Багато хто вважав, що це спектакль і Юлю не посадять чи хотів побачити її зображення за гратами. Дочекалися? Країною блукає привид маніяків і завтра їх жертвою можете бути ви чи ваша донька. Це інфекція яка швидко пошириться країною.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.