Вирвані сторінки

17 серпня 2012, 23:24
Власник сторінки
маніпулятор словесним пластиліном чорного кольору
0
406

Думки

У нас усіх є вирвані сторінки. Листи, які ми без вагань свого часу видирали з записників, із зошитів, зі щоденників, а дехто і просто з біографії. Мрії, від яких ми відмовлялись. Пригоди, яких ми боялись. Роки, яких ми цурались.
Завжди існують причини, і ці причини завжди, якщо подумати, несуттєві. Життя не повинне бути вибірковим, чи-то фільтрованим. Усі наші помилки, спотикання і невдалі стрибки повинні бути завжди з нами, щоби про них не думали інші.
У мене от, майже у кожній книжці є вирвані сторінки. Місця, на яких розміщена легка літературна реклама. На кожен мій записник обов’язково знаходиться скажена дівчина, яка вирве з нього хоча б першу сторінку. Ось після таких різких ампутацій, тексти, які були зафіксовані на папері, відірваному від збірок, залишаються в наших головах. В моїй голові. Слова, яких позбуваються твої нотатники міцно засідають в твоїй пам’яті, і з того моменту завжди набувають деякого символізму. Величезна машина життя зажадала саме такого розвитку подій, і ти повинен лише змиритися, тримаючись за спогади у твоєму мозку.
Ми забуваємо дівчат, яких цілували, ми ніколи вже не згадаємо номерів їх мобільних телефонів. Вони стираються, ніби тоненькі грифельні лінії на папері для креслення, але завжди залишають по собі нерівності, які легко відчуваються, якщо прикласти до них подушечки своїх пальців. Спогади взагалі така штука, яка має особливість стягуватись в один величезний пом’ятий шмат інформації, на складках якого часто й залишаються особливі нам люди. Особливі для нас моменти.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: пам'ять,думки на тему
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.