Портніков розказує неправду про Тимошенко суспільству

27 січня 2013, 12:53
Власник сторінки
0
382

Тимошенко з'явилася в політиці та великому підприємництві тільки після остаточного знищення Лазаренка - Портніков інтерв'ю Gazeta.ua

Повне інтерв'ю можна прочитати тут http://gazeta.ua/articles/politics/_timoshenko-z-yavilasya-v-politici-ta-velikomu-pidpriemnictvi-tilki-pislya-ostato/479282



Хай Портніков каже що хоче, чи це правда чи ні але Лазареко був репресований у 90-х роках і зараз влада його репресує, тому мене не дивує, що він зараз у міжнародному Ізоляторі, йому не вигідно вертатися в Україну і сісти за справи, які влада сфабрикувала!!!


Юлія Тимошенко була обрана по мажоритарному округу Дніпропетровщини народним депутатом і була простим депутатом і боролася з режимом Кучми і репресії проти неї вже тоді розпочалися, заради неї була помаранчева революція і це була заслуга стати прем'єр-міністром і що далі було всі знають, як вона боролася з бандою "Ющенко-Янукович". Зараз Юлія Тимошенко сидить незаконно за ґратами і проти неї порушують нові фальшиві справи, в той же час проти Лазарека теж порушують цілу купи фальшив справ 

Лазаренко має свої гріхи, які і всі люди але не розумію, як він міг замовити з Тимошенко вбивство Щербаня та не розумію, яким боком Тимошенко могла отримати вигоду від того, що Лазаренко буде сидіти за ґратами. Юлія Тимошенко тоді не мала великого впливу на політику! 

Чомусь Януковича-Азарова-Ахметова за ґрати ніхто не садить, бо їм вигідно щоб всі сиділи за ґратами (вкл. простих громадян), подивитися як суди виносять вироки, то це можна одним пояснити влада репресує всіх громадян крім олігархів.

Програма Януковича "Україна для своїх людей" або "Україна для себе" 

З цього всього висновок, доки Янукович при владі репресії проти Тимошенко, Луценко, Лазаренко та простих громадян будуть продовжуватися. 

Після того як Янукович піде у відставку і ГПУ буде очолювати незалежна та чесна людина, тоді можна про якийсь кримінальні справи та вигоди говорити але коли все куплене і коли все залежить від одної людини, можна забутися про незалежні суди та об'єктивні розслідування кримінальних справ. 

Портніков завжди знаходить можливість критикувати Тимошенко та опозицію. Він мені нагадує Наєма, ніби в "опозиції" до влади але критикує саму опозицію без підстав. ТВі варто задуматися про відставку Наєма та Портнікова.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.