«Святий аліментник», аудіо. Порушено права дітей

28 жовтня 2013, 19:57
Власник сторінки
0
285

Православний священик та корумповані чиновники залишили трьох дітей без засобів до існування

У 2006 році Марія Богданівна вийшла заміж за Ярослава Гуртовського. Від цього шлюбу в них народились троє дітей: у 2006 та 2009 роках дві доньки Вікторія та Іванка, у 2010 році – хлопчик Максим. Але вже у квітні 2010 року, за кілька місяців до народження Максима, суд міста Долина Івано — Франківської області зобов’язав Ярослава Гуртовського сплачувати аліменти на утримання двох дівчаток. 5 квітня 2013 року судовим рішенням шлюб було розірвано, а 21.05.2013 року набрало законної сили рішення суду про утримання аліментів на користь сина Максима.

Чому ж не склалось подружнє життя ? Як розповідає Марія, Ярослав пиячив, зраджував її з іншими жінками, влаштовував сварки, та одного разу приклав їй до горла великого ножа, погрожуючи вбивством і вигнав Марію з дітьми з хати поневірятись по чужих людях.

Здавалось би, звичайна історія, якби не деякі вражаючі обставини:

Ярослав з 1 вересня 2010 року заочно навчається у Львівській  духовній семінарії Української православної церкви Київського патріархату і вже через 5 (!!!) місяців після вступу, у січні 2011 року був висвячений на священика, отримавши ім’я отець Мар’ян ! Невідомо, чи саме ця обставина занапастила душу Ярослава, адже на алкоголізм, дитиноненависництво та сатанізм люди хворіють незалежно від  віросповідання.

З благословення керуючого Чернігівською єпархією УПЦ Київського патріархату високопреосвященійшого Євстратія, архієпископа Чернігівського та Ніжинського, Марії з дітьми надали тимчасове церковне житло в місті Ічня Чернігівської області.  Допомагали дітям також отці Зиновій та Сергій Чечин.

Згодом Марія з дітьми змушена була повернутись до своїх батьків у село Церківня Долинського району Івано — Францівської області. А її колишній чоловік отець Мар’ян (Ярослав) продовжує злісно ухилятися від сплати аліментів і одночасно править службу Божу в Ічнянському районі. Коли я йому зателефонував, щоб уточнити, чому він забув про існування своїх дітей, «божий» чоловік облив колишню дружину брудом, назвався злиденним, допомогу дітям інших священиків назвав блудом і навіть не поцікавився, хто з його дітей і з яким захворюванням потрапив до лікарні.

Ще одна вражаюча обставина:

схоже, що за певну мзду (за свиню і гроші) допомагають отцю Мар’яну ухилятись від сплати аліментів начальник державної виконавчої служби Ічнянського райуправління юстиції Мірошниченко О.О. та державний виконавець Черненко А.В. – такий висновок напрошується не лише на підставі розповіді Марії Гуртовської, але й листа, яким державні дурисвіти повідомляють матері трьох дітей, що не будуть виконувати рішення суду про стягнення аліментів на користь хлопчика Максима, тому що, мовляв, священик не має ідентифікаційного коду !

Так один гріх об’єднав грішника у рясі з грішниками державними. Відомо, що згідно з законодавством, за свідоме ухиляння від сплати аліментів більше 3 — х місяців аліментник підлягає кримінальному переслідуванню, суду і ув’язненню. Отець Мар’ян не платить аліменти роками! Тому дуже схоже на правду, що в Ічнянському райуправлінні юстиції та прокуратурі совість продають дешево — за свиню.

Двоє хворих дітей Марії потребують лікування, а Максимко — термінової хірургічної операції у Львові. На сьогоднішній день борг священика по аліментах складає більше 11 тисяч гривень. Склалась дивовижна біблійна ситуація — антихристи з церкви та влади розпинають трійцю дітей з Марією !

Контактний телефон Марії Гуртовської : 096-907-14-95

Фото дітей, копії документів оприлюднені з дозволу Марії Гуртовської
























Джерело: http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/svyatij-alimentnik.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Церква,корупція,семінарія,виконавча служба,УПЦ Київського патріархату
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.