Совки були – совками залишилися.

01 лютого 2014, 20:59
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
22

Ми не поляки, тож ніколи не відірвемось від московської с..., поки обиратимем до парламенту ТРИ ЧВЕРТІ висуванців олігархічних зібрань (ПР,«Батьківщини»,КПУ), які постійно «тушкуються" в більшість...

 Аналізую дані останніх соціологічних опитувань. Якби вибори до Верховної Ради  відбулися сьогодні, то громадяни, які приймуть участь у голосуванні, вкинуть б’юлетні за такі партії (в процентах): ПР- 29,2, «Удар» - 23,8, «Батьківщина» -  20,2, «Солідарність» - 9,4, КПУ – 7,6, «Свобода» - 6,7, «Радикальна» - 0,7, «Український вибір» - 0,4, «Наша Україна» - 0,2, інші партії – 1,7.

 Рахую: на  виборчі дільниці прийдуть 76,9% громадян, з них  57,0% проголосують за три олігархічні  партії – ПР, «Батьківшину» і КПУ, тобто, 74,1%. ТРИ ЧВЕРТІ !

 Порівнюю з результатами минулих виборів. Вибори-2006: за ПР, «Батьківщигу»,  КПУ  вкинуто 58,03% бюлетенів, в результаті ці партії отримали 337 мандатів. ТРИ ЧВЕРТІ !  

 Вибори-2007: за ПР, «Батьківщину», КПУ  проголосувало 70, 47% , в результаті отримали 358 мандатів. ТРИ ЧВЕРТІ !

 Президентські вибори-2010:  Янукович, Тимошенко, Симоненко в першому турі вкупі мали 84,54% голосів. ТРИ ЧВЕРТІ з гаком!

  Вибори-2010 до Обласних, Кримської та Севастопольської рад: всього отримано мандатів 1393, із них ПР-898, «Батьківщина» - 94, КПУ-23, вкупі – 75,2%. ТРИ ЧВЕРТІ !

 Вибори – 2012 (за партійними  списками): за кандидатів  ПР, «Батьківщини», КПУ проголосували 68, 72 % виборців. Отримали 166 мандатів із 225 – 73,77 %. ТРИ ЧВЕРТІ !.

 Найбільше тривожить національний склад нинішнього парламенту:  українців – 29%, це при тому, що нас в державі 78%. В порівнянні з минулим парламентом кількість депутатів - українців зменшилася на 6%. Невже євреї і росіяни, які домінують у Верховній Раді,  вболіватимуть за народ і державу?..  На початку 90-х років я чув від поляків, що євреї навчили їх гешефту, а росіяни - пити спирт «Рояль» і матословить. Та поляки змогли позбутися радянської совковості. Ми ж продовжуємо спиватися, а не українська влада бореться з корупцією, як «одесит» Попандопуло: «єто мнє, єто – нє тєбє, єто - оп’ять мнє».

 Віктор Ющенко говорив, що Янукович і Тимошенко - два чоботи одної пари. Він  їх знав, як облуплених. А це виважені думки Вадима Карасьова («УМ» 24-25 січня 2014): «Янукович – це людина, яка вміє брати владу, тримати її, не віддавати та боротися до кінця. Він, як і Тимошенко, є політиком – у хижацькому пострадянському розумінні»... В цьму ми переконалися після виборів-2010. Та не переконались партії.  ПР почепила портрети свого вождя у всіх владних кабінетах;  «Батьківщина» "прикрасила" Євроялинку зображенням Тимошенко - розкольниці народних майданів; Симоненко красується чи не на  кожній сторінці «Комуніста», ще й вдало верховодить ПР та «Батьківщиною»,  допомагаючи їм  з 2000-го року підтримувати пропутінську більшість в парламенті.

 Прикро, що ми не поляки, тож ніколи, мабуть, не відірвемось від московської с...., поки обиратимемо до парламенту  ТРИ ЧВЕРТІ висуванців олігархічних зібрань (ПР, «Батьківщина», КПУ), які постійно «тушкуються» в корисливу, агресивну більшість, поскільки  депутатів-неукраїнців у парламенті  - теж ТРИ ЧВЕРТІ.

До речі. Хочеться вірити, що Євромайдан зробить нас іншими, й ми невдовзі оберемо новий парламент, в якому не буде ТРИ ЧВЕРТІ висуванців олігархічних партій та буде ТРИ ЧВЕРТІ представників української національності. Без цього - "і ні туди,  і ні сюди".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.