Унікальний шанс опозиції

10 жовтня 2013, 11:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1016

Від рішення трьох залежить майбутнє українського парламенту

Опозиція має унікальний шанс довести, що дійсно прагне змінити ситуацію в країні. Довибори на проблемних округах - це іспит. І від того, як пройдуть його опозиційні лідери, залежить, чи мають вони право так себе називати.
Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок повинні піти на округи особисто як кандидати. Не відправляти на бій з регіоналами політичних лузерів левченків-даценків, які, навіть вигравши вибори, не змогли відстояти результат. Не російського шпигуна Корнацького. А ІТИ САМИМ!
Кличко, Яценюк, Тягнибок пройшли по списках своїх партій - і якщо вони підуть по округам - списки "посунуться". Таким чином у Верховній Раді буде гарантовано більше опозиційних депутатів і менше регіоналів.
Якщо уявити, що хтось із лідерів опозиції округ програє, значить: гріш йому ціна, він не має права залишатись у політиці.
А по списку може пройти будь-який дурень.
Я маю право так говорити, бо сам виграв округ, незважаючи на протидію влади.


Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,ВР,Тягнибок,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,довибори,округ,РП,опозиційні лідери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.