Інтерв'ю Юлії Тимошенко та "реакція" політикума.

19 вересня 2013, 09:37
Власник сторінки
Директор Агентства моделирования ситуаций
0
1293

розуміння реальної ситуації та точні акценти багатьом не сподобались.

Опубліковане інтерв’ю Юлії Тимошенко,  практично всі зацікавлені особи обговорили, дали своє тлумачення та позицію. Мене здивувала велика кількість коментарів, обговорень в соціальних мережах,  багато з них були негативними, в чому тільки не звинувачують Ю. Тимошенко… Хоча, потрібно бути об’єктивним, незалежно від того, подобається комусь Юлія Тимошенко, чи не подобається, але думки, які були викладені не можуть залишити осторонь, ні експертів, ні громадян, ні політиків. Тому, критика та звинувачення, а подекуди і образи можуть свідчити про небажання вести дискусію аргументовано або невміння це робити через брак досвіду , освіти та нерозуміння сучасної політичної ситуації в Україні. Особисто я, був приємно  здивований реальною оцінкою цієї ситуації та пропозиціями, що потрібно робити опонентам влади.

Але, мене здивували політики, особливо з опозиційного табору. Їхнє намагання «посперечатися» з Ю.Тимошенко, можна пояснити тільки одним, бажанням привернути до себе увагу ЗМІ.

Особливо йде жваве обговорення та заяви стосовно єдиного кандидата від опозиції на виборах Президента. Я був завжди прихильником не висування єдиного кандидата від опозиції в першому турі, навіть тоді коли Юлія Тимошенко мала іншу позицію. Окрім причин наведених Ю. Тимошенко, хочеться пояснити нашим політикам, що тільки народ, громадяни країни визначать, хто заслуговує на підтримку, а не кулуарні домовленості. Україні потрібна конкуренція ідей та пропозицій порядку денного на ЗАВТРА після виборів, а не політична війна. Ділити країну на свої та чужих, вести виборчу кампанію по технології «чорне та біле», звичайно набагато простіше.

Тому, сподіваюсь, що політики нарешті почнуть займатись РЕАЛЬНОЮ ПОЛІТИКОЮ (тобто діяти), а не продовжувати змагатись у різних ток-шоу заявами та деклараціями. Адже, головне в політиці не свої бажання та «хотілки», а дії в інтересах громадян, країни.

Можливо, розуміння цих простих речей призведе до появи нової якості української політики та стане початком формування справжньої політичної еліти України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.