Стяг нашої волі і єдності

23 серпня 2013, 10:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
561
Стяг нашої волі і єдності

З днем Державного Прапора!

У травні 1990 році в Ічні на Чернігівщині (поряд у Борзні я вчився в школі-інтернаті) ми з моїм вже, на жаль, покійним другом Анатолієм Туркенею піднімали перший у ті роки синьо-жовтий прапор над державною установою – стяг нашої волі і єдності. А у липні того ж 1990 я мав честь брати участь у піднятті синьо-жовтого прапора в Києві на Хрещатику і написав про цю історичну подію замітку до газети "Молода гвардія", в якій працював кореспондентом.

Наш прапор - це символ свободи, незалежності і відродження України. Ми, українці, повинні берегти і шанувати цю святиню нашої державності. Під цим прапором наш народ здобув свою соборність і незалежність. У цей день бажаю всім українцям мудрості і патріотизму. Хай у кожній українській хаті буде наш Прапор – віра в майбутнє України, наш національний оберіг!


Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,прапор,Олег Ляшко,РП,oleg liashko,державний прапор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.