Тупе жорстоке бидло

19 травня 2013, 10:07
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3813
Тупе жорстоке бидло

Побиття журналістів насправді показує не стільки жорстокість влади, яка і так очевидна, а більшою мірою її відвертий ідіотизм

У регіоналів сьогодні є все: свій Президент, свій уряд, своя більшість у парламенті, своя місцева влада, свої суди і своя міліція. В їхніх руках сконцентровані десятки мільярдів доларів. Їм належать стратегічно важливі підприємства та більшість ЗМІ. Найстрашніше те, що них є 6 мільйонів своїх виборців - ця цифра зменшується щодня, але, на жаль, дуже повільно.
Однак найважливіше, що є у регіоналів - те, що понад усе інше допомагає їм утриматися при владі - у них є своя опозиція. Так, своя. Слабка, недієздатна і більшою мірою самими ж регіоналами контрольована: згадайте, як нещодавно у Верховній Раді не вистачило лічених голосів за скасування пенсійної реформи, за проведення виборів у Києві... Не вистачило через те, що так звана опозиція не дала всі свої голоси у парламенті. Ви думаєте, це випадковість? Ні, це чітка домовленість.
Водночас і цій ручній кишеньковій горе-опозиції на чолі з Яценюком інколи треба робити вигляд перед своїми виборцями, мовляв, ми працюємо, ми боремось, ми їх зупинимо... Виглядає це убого: громадяни, які щиро прагнуть змін у державі, приходять на ці мітинги на взірець "Вставай, Україно!" (мій лозунг двохрічної давності, навіть назву самі придумати не здатні) і що вони там бачуть?.. Тисячі проплачених прапороносців і виступи гнилих фальшивих вождиків, які не можуть мобілізувати навіть членів своїх партій.
Слабкість так званої опозиції дискредитує її неймовірно, бо вбиває надію в очах людей. І якби Партія регіонів мала хоча б краплю мудрості - вони б просто не звертали на це увагу. Все одно, Яценюк і його компашка не тільки виконує у Верховній Раді вказівки Януковича, а й в цілому не становить навіть теоретичної загрози нинішньому режиму.
Натомість регіонали намагаються показати: "От подивіться, вони - ніхто. А ми - такі круті, проведемо свою акцію, зберемо більше людей і т.д.". Таким чином вони додають нікчемному кролику хоч якусь політичну солідність, а самі викликають ще більшу ненависть у тих людей, які підтримують опозицію.

Вчора регіонали у своїх вайлуватих провокаціях дійшли до того, що побили людей, в тому числі журналістів. Влада лише зганьбилася цим. І ганьбиться ще сильніше тим, що керівництво Партії регіонів досі не принесло офіційних вибачень Ользі Сніцарчук і Владу Соделю за поведінку тупого жорсткого бидла, яке, маючи задатки есесівця, вважає себе "антифашистом"


Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,фашисти,журналіст,пр,антифашисти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.