Риги хочуть закрити 23 лікарні в Києві

15 квітня 2013, 11:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1287

Сьогодні на погоджувальній раді закликав голову парламенту і колег-депутатів негайно розглянути законопроект про введення мораторію на закриття закладів охорони здоров'я

Цей законопроект ми підготували разом з колегою Іваном Куровським. Згідно графіку його заплановано до розгляду після 17 травня. Але це питання не може чекати жодного дня. Тим більше, що профільний комітет розглянув цей проект закону і рекомендує його розглянути у сесійній залі.

Хочу повідомити, що в середу на сесії Київради заплановано розглянути питання про так звану оптимізацію лікарняних закладів міста Києва. Внаслідок цієї горе-оптимізації планується прийняти рішення про закриття 23 лікарень у Києві. Влада чекає революції? Вони мабуть хочуть, щоб люди прийшли до Ферофанії, де народні депутати і чиновники лікуються!

 Питання запровадження мораторію не терпить відкладань. Ми повинні негайно прийняти цей законопроект.  Бо сьогодні влада позбавляє можливості людей лікуватись. Тому, вимагаю законопроект №2201 розглянути невідкладно на цьому тижні. Затягування з цим питанням загрожує соціальним потрясінням в Україні.

 Крім того, наполягаю на прийнятті законопроекту про заборону реклами пива, яка є дієвим інструментом пивних комерсантів для залучення нових споживачів, особливо,молоді і дітей. В Україні щорічно помирає понад 100 тисяч людей, і ця смертність прямо пов’язана з алкогольною залежністю. Українські підлітки, починаючи з 11 років, займають друге місце після Чехії по споживанню пива. Питання заборони реклами алкогольних напоїв - це питання життя чи смерті підростаючого покоління. Вимагаю невідкладно розглянути цей законопроект на цьому пленарному тижні.

 Також на цьому пленарному тижні потрібно розглянути питання позбавлення депутатських повноважень пана Немілостівого. Він сам вийшов з цією ініціативою, а я особисто її зареєстрував у Верховній Раді. В ній написано, що Немілостівий вимагає від парламенту розглянути його заяву 16 квітня. У порядку денному цього питання немає. Я вимагаю розглянути його заяву завтра!

 Яценюк, який несе пряму відповідальність за «тушкоробство» у Верховній Раді, на мої вимоги ніяк не відреагував. Бо знає кроляча душа, що сам несе відповідальність за своїх «тушок», з яких спочатку гроші здер, а зараз сидить у кущах, прикусивши язика.

Олег Ляшко, 

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,влада,лікарні,РП,пр,закриття лікарень,Лшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.