Україномовний "National Geographic"

11 квітня 2013, 19:30
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
2705

Українським школам-україномовні журнали! Ми здійснили річну безкоштовну підписку для 111 шкіл від Ужгорода до Луганська. Долучайтеся!

Щойно по 5-му каналу пішов наш ролик від Всеукраїнського Комітету захисту української мови (за допомогою Фонда Петра Порошенка, Фонда "Моя Україна", Мистецького об'єднання "Остання Барикада") на підтримку україномовного видання часопису "National Geographic".

Нагадаю, що це один з небагатьох світових брендів, який прийшов в Україну саме з українською мовою видання.

 Що варто відзначити і підтримати. 

Всеукраїнський комітет захисту української мови за підтримки наших друзів здійснив річну безкоштовну передплату у 111 шкіл від Ужгорода до Луганська. 

Проект називається : "Українським школам-україномовні журнали!"

Дякую всім, хто підтримав нашу ініціативу та допоміг у реалізації цієї програми: 5-му каналу, фондам Петра Порошенка та "Моя Україна", Мистецькому об'єднання "Остання Барикада", всім,хто домовлявся зі школам, всім батькам, хто наважився надати своїх дітей для соціального ролика, і звісно, самим діточкам, які мужньо витримали непросту зйомку:). 

Особливо дякую групі "И так поймут" (у Фейсбуці), де зібрані українські патріоти, і обговорення в якій підштовхнуло до цього проекту(в цій групі вже зреалізована ініціатива безкоштовної підписки для дитячих будинків). 

Ну, і звісно дякуємо самому журналу  "National Geographic", який є якісним продуктом , і керівництво якого з повагою поставилося до культури та мови української нації.

P.S. Невдовзі буде розширений ролик для інтернету.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.