Ну що, шлюхи?

09 квітня 2013, 05:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2999

Нелогічно говорити про повій, але водночас - мовчати про сутенерів

Політичне блядство - значно більш глобальний процес, ніж здається на перший погляд. До речі, вислів "політичні проститутки" даремно приписують Лєніну - це самі комуністи розповсюдили міф, щоб показати свого вождика в очах громадськості дотепним, креативним і справедливим. Насправді автором цього афоризму є німецький реформатор, залізний канцлер Отто фон Бісмарк. Але в нинішній непростій ситуації вже не так важливо, хто перший сказав ці слова - важливо, як чітко і тонко вони підкреслюють те, що сьогодні відбувається в Україні.
Ми, хто ненавидить нинішню владу, глибоко обурені ганебним явищем зради "народними" депутатами своїх виборців. Парламентські тушки - це типові політичні повії. Але хто продає тіло курви? Сутенер. Здивований, що чимало людей виправдовує політичних сутенерів, якими є Яценюк, Мартиненко, Турчинов та інші, хто відповідав за формування списку "Батьківщини". Саме вони за гроші записали в список і виставили від ОО по округах Табалових, Немілостівого, Скосара, Канівця, Стаднійчука... І, що страшно, даю руку на відсіч, список прізвищ тушок ними не закінчиться. Коли я попереджав про це перед виборами - дехто говорив, мовляв, Ляшко працює на владу. Зауважте, регіонастів я завжди критикую найбільше, однак не критикувати так звану опозицію теж не можу, бо буду не чесним і не щирим. Слухайте, а хіба це я став тушкою чи провів тушок в парламент під брендом свого імені? Ні, це обожнюваний Вами Сєня - директор тушкокомбінату. Часто чую і зараз: критикувати Яценюка - це лити воду на млин влади. Ті люди, які так кажуть - обманюють самі себе. Те, що бариги, які купили місця у списку, будуть зрадниками - це було очевидно задовго до виборів.
Сутенери не тільки продають тіла (тушки) повій - вони і Ваш голос продають, користуючись ним, щоб провести у Верховну Раду сателітів влади. Насправді голос - це найпотужніший інструмент, який є у громадянина як суб'єкта політичного процесу.
Голос може бути найгострішими вилами. Голос може бути полум'ям, від якого тане лід політичного застою. А ще голос може бути товаром. Є виборці, які продали голос за гроші, за гречку, за підвищення на роботі чи ще за щось. А є люди, голос яких продали без їхнього відома політичні сутенери. Продаючи Ваш голос, вони і Вас продають, неначе шлюх на панелі.
Черчілль писав: "Є дві найдавніші професії. Друга - політика. І невідомо, яка з них брудніше". Згоден, бо в дійсності дешева блядь значно порядніше більшості українських політиків. Вона продає свою гідність, але робить це чесно, називаючи речі своїми іменами. А вождики від "Батьківщини" продають Вашу гідність, апелюючи до цінностей протесту, патріотизму і демократії.
Очевидно, багатьом виборцям приносить задоволення, коли їх трахає Партія регіонів, а дивіденди від цього отримують опозицінери-сутенери. Робіть висновки

Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,ВР,проститутки,Черчилль,парламент,тушки,голос,РПЛ,Вила,Радикальна партія,списки,Україна,Олег Ляшко,влада,демократія,"Батьківщина",виборці,дивіденди,патріотизм.,регіонасти,шлюхи,Отто фон Бісмарк,опозицінери-сутенери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.