"Опозиція" де факто підтвердила, що підтримає вчорашнього регіонала

30 січня 2013, 20:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1694
 Опозиція  де факто підтвердила, що підтримає вчорашнього регіонала

Представники "Батьківшини" фактично підтвердили мою заяву про те, що їхнім кандидатом у мери Києва буде Порошенко.

Хоча, на перший погляд, спростували її. Але дивіться уважніше, вдумайтесь в їхні слова - і зрозумієте, де правда. Засновник Партії регіонів і міністр уряду Азарова Порошенко 100% буде "єдиним опозиційним" кандидатом у мери столиці. Прокоментували мою заяву В'ячеслав Кириленко і Володимир Бондаренко. Вони водночас спростували інформацію, мовляв, прізвища опозиційного кандидата ще не обговорювалось, але НЕ ЗАПЕРЕЧИЛИ сам факт того, що це буде Порошенко. Чому Кириленко і Бондаренко так відповіли? Маючи власну амбіцію бути "єдиним опозиційним" Слава Кириленко дуже ображений тим, що вже точно цього не буде. Крім того, він не зовсім компетентний це коментувати, оскільки не впливає на прийняття рішень у опозиційному таборі. Щодо мого земляка Володимира Бондаренка, то він просто є заручником ситуації: певен, коментувати саме так йому дав доручення особисто Петро Порошенко, який повністю фінансував виборчу кампанію Бондаренка у мажоритарному окрузі. До речі, вдячний Володимир Дмитрович після парламентських виборів записався у групу Порошенка, яка так і не відбулась через брак голосів. Така поведінка Бондаренка була щонайменше обманом виборців, які голосували за нього, як кандидата від "опозиції", а не від відкрито провладного тоді Порошенка.

Чому опозиція боїться вголос сказати, що їхній кандидат у мери Києва - це Порошенко? По-перше, зі "Свободою" ще торгуються. По-друге - і це найголовніше - опозиційні "вождики" Яценюк, Турчинов і Мартиненко просто ще не придумали, як пояснити виборцям, що вони продались вчорашньому регіоналу.

 

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                

http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,Кириленко,ВР,Порошенко,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Бондаренко,Олег Ляшко,РП,уряд,мер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.