Тим, хто рятує інших людей - слава чи тюрма?

23 січня 2013, 09:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
776

Шахтаря, який врятував нещасну 20-річну дівчину від вбивці і ґвалтівника, потрібно не судити, а дати звання Героя України.

У Красноармійську Донецької області 17 січня на 20-річну дівчину, яка поверталася додому з роботи, напав маніяк і жорстоко її зґвалтував. На крик дівчини, прибіг шахтар, який відтягнув збоченця і надавав йому по заслугам. Після цього викликав швидку і міліцію. В результаті бійки місцевий «чикатило» помер. Наразі проти шахтаря порушено кримінальну справу і йому загрожує 2 роки позбавлення волі. Так цього відважного чоловіка за те, що не залишив у біді жінку, потрібно нагородити, а не кидати за грати. У тюрму саджати потрібно тих, хто влаштовує напади на дівчат і безжально ґвалтує їх. Бо виходить так, що міліція захищає тих, хто коїть злочини, і ламає долі тих, хто людей рятує, ризикуючи власним життям.

 

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua         

http://rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Шахтар,Україна,Олег Ляшко,РП,міліція,справа,гвалтівника
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.