На Шустер-лайв буду о 22:30

26 жовтня 2012, 19:14
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1334
На Шустер-лайв буду о 22:30

Їду з Чернігівщини. Це була моя остання зустріч з людьми перед виборами.

Останній удар регіоналівській мафії у моєму окрузі напередодні їхньої нищівної поразки, яка стане перемогою людей над владою. Бахмач, центр округу, Будинок культури. Зал включно з балконом настільки сповнений людьми, що туди неможливо було протиснутися. 2 тисячі людей, сотні з яких стояли, бо не було місця. Бахмачани дуже тепло вітали мій виступи та виступи людей, які приїхали мене підтримати: народного депутата Юрія Кармазіна, мого заступника Андрія Лозового, керівника Бахмацької районної організації Спілки ветеранів Афганістану Віктора Слюсара, кандидата у народні депутати від партії "Удар" Наталії Новікової, яка знялась на мою підтримку, міського голови Бахмача Павла Шимка - опозиційного мера від ВО "Батьківщина", якому регіоналівське начальство області і району весь час ставить палки у колеса, але менше з тим він піднімає Бахмач і захищає мешканців міста за моєї підтримки як народного депутата. А найприємнішим для мене було те, що люди вітали палкими аплодисментами виступ моєї донечки Владислави, яка за своїм бажанням приїхала підтримати тата на виборах. Мені часом здається, що вона за мене розумніша. І я щасливий :)


Олег ЛЯШКО,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати у 208-му окрузі


http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Батьківщина,Ляшко,РПЛ,УДАР,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Чернігівщина,liashko,Чернігів,донька,oleg liashko,rpl,Борзна,Бахмач,Мена,ВИБОРИ 2012,Куликівка,Ічня,округ № 208
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.