Кличко стає на захист своїх партійців

22 серпня 2012, 16:25
Власник сторінки
0
1723

Народний депутат України І. Геращенко заявила про готовність партії «УДАР» стати на захист своїх однопартійців, проти яких почалися справжні репресії та гоніння.

Сьогодні, 22 серпня, в УНІАН пройшла прес-конференція за участю народного депутата України Ірини Геращенко,  а також представників партії «УДАР», зокрема Ярослава Місяця і Костянтина Бєдового. Обговорювали питання політичного гоніння опозиційно налаштованих не тільки громадян, а й депутатів в Київській області. В №95 виборчому окрузі, де всі політичні та суспільні процеси підконтрольні кандидату в народні депутати України Мельнику П. В., склалась дуже складна та напружена ситуація, яка в будь-яку хвилину може вийти з під контролю влади.

Депутат Ірпінської міської ради, лідер депутатської групи «Ірпінь», Місяць Ярослав розповів про погрози та залякування, які надходять на його адресу та інших представників опозиційних сил в регіоні. Також він повідомив про наміри відкриття проти нього кримінальної справи, а також вже здійснений підпал його автомобіля та спробу підпалу будинку. Іншим активістам також погрожують кримінальними справами та гратами. Костянтин Бєдовой став свідком обіцянок ірпінських депутатів «закрити» опозиційного депутата Ярослава  Місяця, про що зазначив в ході конференції.

 Народний депутат України І. Геращенко заявила про готовність партії «УДАР» стати на захист своїх однопартійців, проти яких почалися справжні репресії та гоніння. Ірина Геращенко зауважила про можливість використання прийомів фальсифікацій, що використовувались паном Мельником на минулих виборах. Зокрема це стосується масового прописування студентів Університету ДПС України та їх родичів на площах житлового фонду даного навчального закладу, ректором якого якраз і є Мельник П. В

На прес-конференції були присутні міжнародні представники, яких зацікавило почуте. В разі ігнорування українською владою цих порушень, вони пообіцяли розібратись в ситуації та донести інформацію до міжнародної спільноти.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,Ярослав Месяц
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.