Ми звільнимо Прилуки від Беркута, а Україну - від Януковича!

14 травня 2012, 10:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2338
Ми звільнимо Прилуки від Беркута, а Україну - від Януковича!

Я звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти міського голови Прилук Юрія Беркута за перешкоджання моїй депутатській діяльності

Не шановний пане Беркут,  я тобі обіцяю, що зроблю все, щоб посадити тебе в тюрму! Ми звільнимо Прилуки від Беркута, а Україну - від Януковича!

 Під час святкування 9 травня в Прилуках Чернгівської області відбувся інцидент. Спочатку виступив міський голова Юрій Беркут,читаючи з папірця, а потім - депутат обласної ради, скандальний екс-міністр транспорту в уряді Януковича Микола Рудьковський. Після його виступу, я намагався взяти слово, але мікрофон одразу вимкнули. Пізніше мер Беркут публічно визнав, що це була його вказівка. Такі дії міського голови Прилук є прямим порушенням Закону України "Про статус народного депутата".

 Василь Амельченко, голова Чернігівської обласної організаціі РПЛ (Радикальної партії Ляшка), впевнений, що це пов'язано з тим, що Юрій Беркут підтримує Рудьковського як провладного кандидата в народні депутати по мажоритарному округу. Василь Васильович пояснює це так: «Олег Ляшко декілька разів вимагав, щоб йому увімкнули мікрофон, але міська влада відмовилась. Вся вертикаль влади від Президента Януковича і прем'єр-міністра Азарова до місцевих князьків на взірець мера Прилук Юрія Беркута і губернатора Чернігівщини Хоменка намагаються всіма методами протидіяти нашому лідеру. Тому що вони його бояться».

 Незважаючи на вимкнений мікрофон, я став виступати без озвучки.

На жаль, навіть у такий день нинішня фашистька влада займається політикою, а не вітає ветеранів із світлим святом Перемоги.

 Наш обов'язок - ніколи і нікому не дати забути про Подвиг ветеранів, не згасити свічу пам'яті про полеглих в бою і про тих ,хто, на жаль, вже покинув цей світ, шанувати живих бійців і не дати фашистам сьогодення захопити Україну.

Перемогли фашистів - переможемо олігархів і Партію регіонів! Янукович - капут!.

 В моїх рідних Прилуках, де я виріс, де я виховувався у дитячому будинку "Сонечко", мені не дають виступити, хоча я стільки зробив для міста. Ці фашисти виключають мені мікрофон тому, що я - опозиційний депутат і воюю з цією владою, яка обкрадає українців. Олігарх Рудьковський, якому ветерани знадобились тільки перед виборами, наказав Беркуту зашкодити мені виступити.

 Мій дід згорів у танку, а внук поліцая Рудьковський псує ветеранам свято і намагається позбавити мене права їх привітати. Подивіться, які  туфлі у Рудьковського! З крокодилової шкіри, коштують 10 тисяч доларів. До речі, вони не чищені. Скільки ж у Рудьковського туфлів, скільки крокодилів замордували, що він їх навіть не чистить.Я сказав йому: «Микола, знімай туфлі, продай їх і роздай гроші ветеранам!». Почувши це, Рудьковський кинувся на мене, але я все одно продовжив виступ.

Найприємніше те, що ветерани і мешканці Прилук, які прийшли на свято, аплодували мені, вимагаючи у місцевої влади включити мікрофон, і разом зі мною співали  "День победы".

Після цього інциденту у Прилуках відбувся молебен за вбитими війною. По закінченні молебня  мене благословив священик.

 ВІДЕО - http://www.youtube.com/watch?v=nLKr5lvNi_Q&feature=youtube_gdata_player


Олег Ляшко,

Опозиційний народний депутат,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Азаров,Ляшко,РПЛ,прилуки,Радикальна партія,Олег Ляшко,Микола Рудьковський,Юрій Беркут,Василь Амельченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.