Черговий напад на приймальню Радикальної партії (ФОТО)

21 лютого 2012, 06:56
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1488
Черговий напад  на приймальню Радикальної партії (ФОТО)

Моя опозиційна діяльність дуже комусь допікає. В Україні триває вже серія нападів невідомих зловмисників на громадські приймальні Радикальної партії

Цього разу вандали пошкодили вивіску приймальні у Черкасах.

Це трапилося в ніч на 20 лютого.  Працівники приймальні прийшли зранку на роботу і побачили наслідки вандалізму. Зрозуміло, що скоєно це спеціально найнятими людьми, адже до цього ми з проявами агресії у Черкасах не стикалися. Приймальня працює з літа минулого року. Відтоді до нас щодня приходять сотні людей з проханням допомогти, зі скаргами на порушення з боку влади і просто за консультацією. Впевнений, що якраз такий тісний діалог Радикальної партії з громадою, постійне зростання підтримки нашої політичної сили  громадянами і стали причиною нападу.

Нагадаю, так само нічний напад з 6 на 7 лютого було скоєно на громадську приймальню у Вінниці. Тоді зловмисники облили фарбою двері офісу та зламали дзвінок. На Вінниччині ми, можна сказати, нажили собі явного ворога. Бо на довиборах облради від Липовецького району висунули свою кандидатуру. Тепер з заступницею губернатора, яка вже давно при владі і «покращує» людям життя та з недавнім «зеком», хабарником, екс-мером Немирова  на виборах змагається наша молода, красива, розумна дівчина Анна Філонова. Вона має найбільшу підтримку липівчан. То ж , мабуть, за це нам і помстилися, чи, може, спробували залякати.

Подібний вандалізм трапився нещодавно із львівською приймальнею партії. 

Схожість методів свідчить, що замовники цих нападів одні і ті ж, до того ж з вбогі фантазією. Для нас очевидно, що ці недолугі переслідування організовані злочинною владою, з якою ми боремося. Вони бісяться, що наша підтримка серед народу зростає щодня. Ці напади, можна сказати, дрібні пакості. Проте вже були і побиття моїх активістів, стеження за ними, навіть стріляли по автомобілі моєї соратниці. Ми готові  і до замахів. Але нас нічим не злякаєш. Будемо йти далі у боротьбі зі злочинним режимом. Робимо це заради народу України і розраховуємо на його підтримку. Перемога за нами!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,вандалізм,вандали,напад на приймальню Олега Ляшка,напад на громадські приймальні Радикальної партії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.