Українці замерзають за підвищеними тарифами

02 лютого 2012, 15:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1247
Українці замерзають за підвищеними тарифами

Ми вимагаємо негайно збільшити подачу газу в Севастополь!

Вчора, 1 лютого у Севастополі, не зважаючи на страшні морози, було зупинено подачу побутового газу для мешканців кількох районів. Низький тиск подачі  газу у місто не дає можливості для нормальної роботи котелень.

Ще раніше в самий розпал стихійного зниження температури і погіршення погодних умов, у Луганську від електропостачання відмикають соціально-незахищених боржників з дітьми і інвалідами у сім’ях.
Я вимагаю від уряду невідкладно забезпечити збільшення газопостачання в Крим і конкретно до Севастополя. Та терміново заслухати в парламенті міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія Бойка на предмет виникнення надзвичайної ситуації з енергозабезпеченням українців.

Вкотре наша влада демонструє, що її дії спрямовані на вимирання українського народу. Всю енергетику роздано олігархам. Компанії Ахметова в грудні отримали переважне право експортувати електроенергію за межі країни. В червні парламентська більшість дозволила продаж за кордон газу вітчизняного видобутку. Українцям натомість лише підвищили тарифи, а тепер ще й заморожують.

 Вимагаю негайно відновити в необхідних обсягах подачу населенню газу та електроенергії. І вважаю, що парламент має негайно заслухати профільного міністра в зв’язку з надзвичайною ситуацією із подальшою його відставкою!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Севастополь,Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,тарифи,підвищені тарифи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.