Тимошенко підтримала мої слова

15 грудня 2011, 14:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
31790

Юлія Тимошенко підтвердила те, про що я казав ще місяць тому.

Фактично  вже екс-лідер БЮТ під час зустрічі з єврокомісаром з питань розширення Європейського Союзу Штефаном Фюле поскаржилася, що голосування за закон «Про вибори депутатів» було помилкою опозиції і її політичної сили зокрема. Нагадаю, за закон проголосували 366 депутатів, в тому числі 62 бютівця та депутати Яценюка. З різкою критикою ухваленого закону і дій горе-опозиції я виступив з парламентської трибуни ще 17 листопада.

Слова Юлії Тимошенко підтверджують, що БЮТ діяв без її відома. Я казав про це раніше, але ніхто не вірив. Тимошенко і БЮТ – нині це різні речі. Під керівництвом Турчинова та Кожем’якіна БЮТ з опозиції перетворився на підручного влади. Їх спільне голосування за закон «Про вибори» - не просто помилка, це підступна змова. Це зрада України та її народу!

Турчинову і його «бригаді» вигідно, щоб Юля «гнила» у тюрмі. Вони здійснили спецоперацію: відсторонили від Тимошенко всіх, хто сьогодні міг би її захистити, включаючи мене. Якби у мене була б фракція у 100 чоловік, хіба я дозволив би посадити лідера?! Та ми б ту тюрму по камінчиках розібрали!

А турчиновська "бригада" за вказівками Януковича захопила керівництво у БЮТ і сподівається на зростання рейтингів від ув’язнення Юлії. Допомагати ж їй ніхто з бютівських вождиків наміру не має. Навпаки, вони порозумілися з владою і часто роблять це відкрито, голосуючи в унісон.

Варто задуматись, яким дивовижним чином уникнув кримінальної відповідальності Турчинов? Адже це він вів засідання уряду в той час, коли писались сумнозвісні газові директиви! Тимошенко судять раз за разом, а Турчинову хоч би що! Нині він надійний партнер влади і голосує, як скажуть на Банковій, а не як думає Юля у в’язниці.

Зауважу, про те, що Турчинову та його оточенню вигідно, аби Тимошенко лишалась у тюрмі, неодноразово зазначали експерти. Зокрема, політолог Віктор Небоженко каже, що Турчинов і Кожем’якін не бажають повернення Юлії Тимошенко, оскільки без її контролю вони почуваються більш вільно і мають значно більше політичного капіталу. Я вже розповідав, як Турчинов «хвилювався», коли Юлю посадили вперше.  У 2000 році, коли Тимошенко посадив режим Кучми, який кидав за грати і мене, як опозиційного журналіста, я прийшов до Турчинова і кажу: «Саша, давай витягувати Юлю!». На що він відповів мені: «Хай ще посидить! У нас тоді рейтинг більше буде». Рейтинг у них більший не буде, адже народ добре бачить, хто як діє і на чию користь. Хочеться вірити, що і Юлія Володимирівна врешті прозріла, бо при таких соратниках і ворогам легше.

Натомість Турчинов, який працює на владу, каже, начебто це я а неї працюю. Він бреше, тому не може назвати жодного факту. В той час, коли на мене за місяць склали 4 адміністративні протоколи, в той час, коли мене не пускають на ефіри, агент Банкової Турчинов виконує доручення влади.

Часто робить це відкрито. Наприклад, голосування за закон "Про вибори", який цементує владу Януковича, відбувалося всупереч волі Тимошенко.

Отже, і БЮТ, і "Фронт змін" - це олігархічні партії, котрі, прикриваючись псевдоопозиційністю, насправді допомагають Януковичу узурпувати владу. БЮТ і "Фронт змін", цинічно зрадивши суспільство і своїх виборців, спільно з Партією регіонів проголосували закон "Про вибори депутатів", який гарантує Януковичу більшість у наступному парламенті.  

Показовим є голосування за цей законопроект влади. Лише 6 депутатів, зокрема я, голосували "проти". І після цього фарисей Турчинов, який давав команду своїй фракції голосувати за цей закон, ще має наглість називати мене проектом влади.

 

 

Олег Ляшко,

 Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,БЮТ,Янукович,Турчинов,Ляшко,Радикальна партія,Штефан Фюле,Олег Ляшко,Партія регіонів,закон «Про вибори депутатів»,"Фронт змін",Кожем’якін,єврокомісар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.