Корова розумніше більшості депутатів

08 грудня 2011, 14:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1098

Такого погіршення життя кожному вже сьогодні, ще нікому не вдавалося досягти за роки незалежності нашої держави, тому нинішню владу можна сміливо назвати кращою серед гірших.

Менш, ніж за два роки своїми злочинними діями влада завдала шкоди майже кожній українській родині. Хоча це «майже» не довготривале. Сьогодні селяни разом з Радикальною партією вимагали від Верховної Ради не приймати законопроект "Про продаж землі". Аграрії привели до парламенту корову, яку подарували мені.

Корова розумніше більшості депутатів. Бо якби в них було хоч трохи розуму та крапля совісті, вони ніколи б не продавали нашу святу землю. Корова годує українську сім'ю, а парламентська більшість - об'їдає.

Нещодавно до мене звернулась багатодітна сім'я зі Знам'янки на Кіровоградщині, у якої не було корови, я подарував цій родині корову Юльку, щоб у п'ятьох дітей були свіжі молоко, масло, сир, сметана.

Але, де ж пастимуться наші українські корови, якщо влада продасть землю.  Продавати землю - злочин проти народу. Коли Радикальна партія матиме більшість у Верховній Раді, ми скасуємо продаж землі. Сільськогосподарські угіддя слід використовувати на арендній основі. Продавати треба не землю, а продукцію, вирощену на нашому унікальному чорноземі. В світі продовольча криза, відтак наша земля - історичний шанс підняти вітчизняну економіку, нагодувавши населення різних континентів чернігівською картоплею та херсонською пшеницею.

Коли працівники МВС намагались скласти на протестуючих селян адміністративний протокол, я заявив, що беру відповідальність на себе і вже вчетверте за останній місяць на мене склали адмінпротокол, тільки цього разу за забруднення території.

Але мене ніщо не зупинить, коли я захищаю інтереси людей!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: корова,Ляшко,Радикальна партія,аграрії,Олег Ляшко,селяни,адмінпротокол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.