Благодійний піший похід до Чорнобиля - останній шанс!

21 квітня 2011, 12:09
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
985

Я писав у своєму березневому записі про благодійний піший похід до Чорнобиля, який співробітники посольств Франції та Великої Британії планують на 22 квітня.


Чудова новина: цей захід, який має за мету допомогти Фонду сприяння та розвитку дітей Чорнобиля та доброчинній організації BELSMA вже зібрав понад 130 тис. гривень – близько 10 тис. фунтів стерлінгів.  Це видатний результат – вітання всім, хто долучився.

Що ви можете зробити на підтримку цієї ініціативи?  Ось короткий перелік можливостей:

  1. Найважливіше: ще не пізно зробити свій благодійний внесок, засвідчивши свою підтримку!
  2. Ще ви можете прийти самі на Михайлівську площу в п’ятницю 22 квітня о 15.30 та взяти із собою друзів, сім’ю, колег та будь-кого, аби побачити команду та побажати їй успіху.  Марафон стартує рівно о 16.00.
  3. Ви також можете слідкувати за кожним кроком марафонців в режимі реального часу на їхньому блозі.

Я сам там буду о 15.30, аби проводити команду. Бажаю їм усього найкращого та очікую на гостьовий блог на цьому сайті після завершення марафону.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: благодійність,Чорнобиль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.