Черновецький та форс-мажор китайської гречки

07 квітня 2011, 15:30
Власник сторінки
Дослідницька компанія «СОЦІОПОЛІС: Social, Political & Market Research». Керівник відділу PR-послуг та інформаційного супровод
0
3399

"Молода команда" проти "команди професіоналів". "Бабло перемагає зло?"

Леонід Черновецький заявив, що він та його молода команда готуються до виборів, а китайська гречка так і не прибула в Україну. Кажуть, через форс-мажорні обставини доставка запізнюється. А де Черновецький, там і форс-мажор (це правило відоме більшості киян). А тут ще й гречка…

Новатор вітчизняних гречкосійних технологій Леонід Черновецький не зміг спокійно спостерігати, як його послідовник Олександр Попов реалізовує киянам харківську гречку і готується до реалізації китайської. Хто-хто, а київський мер добре знає ціну цього продукту. То ж, повернувшись із загадкових мандрів, Леонід Михайлович 9 лютого заявив, що на чергові вибори мера не піде, а ось на парламентські - таки так і не сам, а з членами команди.


11 березня українська компанія уклала контракт про доставку китайської гречки в нашу країну, але її перша партія так і не прибула вчасно 5 квітня. Відповідна за поставку компанія повідомила, що багатостраждальна гречка прибуде в Україну 27 квітня.  Виною усьому форс-мажорні обставини (які саме не повідомляється). Цю новину інформагентства розповсюдили 4 квітня, а декількома днями раніше у стінах Київради голова КМДА звинуватив «молоду команду» в розкраданні столичних багатств, проте Олесь Довгий таки зберіг посаду секретаря.

Що ж, Черновецький і ко відкрито кинули виклик «команді професіоналів». Коли так, то очевидно - щось таки та знає Леонід Михайлович про долю китайської гречки,  враховуючи його космічні зв’язки. Знає, що хто здобуде контроль над цим безцінним продуктом, то й і переможе у боротьбі за Київ і не тільки.

Якщо ж серйозно, то політична боротьба за контроль над столицею досягнула піку. Або Попову вдасться взяти під контроль столицю шляхом усунення від влади «молодої команди», або ж лідер столичної «команди професіоналів» домовиться із «молодою командою» про розподіл сфер впливу за сценарієм «бабло перемагає зло». Коли жоден із цих варіантів не буде реалізовано, то можна очікувати звільнення з посади голови КМДА самого Попова та/або дострокових виборів у столиці.


А Леонід Черновецький тим часом запасається гречкою, можливо й китайською. Завдяки мережевому маркетингу, точніше кажучи гречкосій ним технологіям, він уже неодноразово перемагав на парламентських і мерських виборах. Недооцінювати молоду команду не варто. На цьому свого часу уже «погоріла» Юлія Тимошенко. Черновецькому і зараз цілком під силу, якщо не виграти вибори мера, то пройти в парламент по мажоритарці, здобувши, таким чином, настільки необхідну недоторканність.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.