У дворі житлових будинків невідомі незаконно створюють автостоянку

28 лютого 2014, 13:07
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
270

У дворі житлових будинків № 12 та 14 по вул. Львівській у Святошинському районі м. Києва невідомі почали облаштовувати автомобільну стоянку

У двір між будинками № 12 та 14 по вул. Львівській, де зазвичай граються діти, почали заїжджати вантажівки з глиною та щебенем. Місцеві мешканці стверджують, що невідомі починають облаштовувати автомобільну стоянку у дворі їхніх будинків. Святошинці виступають категорично проти перетворення на автостоянку подвіря, на якому вони відпочивають та граються діти.

Невідомі особи без жодних документів розпочинають будівництво автостоянки. Це прибудинкова територія, на якій ніхто не має права нічого будувати! Керівники міста і району зобов’язані зупинити це безчинство і зберегти дворову територію для потреб мешканців.

Я спрямував депутатські звернення до голови Київської міської державної адміністрації В. Макеєнка, голови Святошинської РДА Ю. Бондаря, столичної прокуратури та міліції з вимогою вжити вичерпних заходів для зупинення будівництва автостоянки у дворі житлових будинків.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.