Викрадений Ігор Воронченко, генерал-майор

23 березня 2014, 11:33
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
752

Скільки треба ще втрат, поки ми нарешті змінемо керівництво Мінстерства оборони?

Прочитав повідомлення, що викрадений Ігор Воронченко(генерал-майор, заступник командувача Військово-морських сил ЗС України з берегової оборони - начальник управління військ берегової оборони). 

Я був у нього Центрі управлінь військ берегової оборони 2 тижні тому, 8-го березня, коли об'їзжав військові частини у Криму. 

Генерал-майор Воронченко справив на мене тоді найкраще враження. 

Людина , яка готова віддана боротися, і в той же час реалістично ставивися до оборонного потенціалу українських військ в Криму. 

Ми з ним зідзвонювалися і пізніше. Він розумів те,що не розуміло і не розуміє досі керівництво нашого Міністерства оборони і керівництво держави.

Зараз я набирав номер його телефону і він "поза зоною досягнення". 

Скільки ми ще маємо понести втрат, поки усвідомимо,що 1. Керівництво Мінооборони не компетентне і його треба міняти.2 Кервіництво держави веде незрозумілу і неправильну політику щодо Криму і захисту кордонів нашої держави?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.