Регіоналівський вовк у опозиційній овечій шкурі

12 лютого 2013, 12:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2728
Регіоналівський вовк у опозиційній овечій шкурі

Петро Порошенко публічно підтвердив те, що хоче бути кандидатом у мери Києва від "об'єднаної опозиції".

Дожились, головним "опозиціонером" столиці може бути вчорашній міністр в уряді Азарова. 23 квітня минулого року, коли Юлія Тимошенко боролась за своє життя в тюрмі, Порошенко брав участь у засіданні політради Партії регіонів, про що писав журналіст Мустафа Найем. Це вершина цинізму - робити з Порошенка мера Києва на горбу Юлі. Думаю, причина, чому "опозиційні" вождики можуть на це погодитися, банальна - величезні гроші. До речі, ще два тижні тому я писав про те, що співзасновник Партії регіонів Порошенко може бути "єдиним опозиційним" кандидатом. Тоді сам Порошенко ніяк на це не відреагував, тримаючи безсоромно мовчанку. А декілька депутатів від "Батьківщини", коментуючи цю новину, не підтвердили, але і не спростували її. Вірю, що незважаючи на такий цинізм керівництва так званої опозиції, у киян вистачить розуму не підтримувати регіоналівського вовка у опозиційній овечій шкурі.

Суди в Україні справді нечесні - їх треба розганяти. Щодо позбавлення мандату Павла Балоги, наскільки я знаю, він справді виграв вибори у тому окрузі. Проте позбавлення людини Порошенка Домбровського - це правильно, адже там були масові фальсифікації, і насправді перемогла опозиційний кандидат Наталія Солейко. Дивно, що так звана опозиція захищає інтереси не кандидата від "Батьківщини", а Домбровського від Порошенка. Чому його позбавили мандата? Тому, що влада закрила очі на фальсифікації, думаючи, що міністр в уряді Азарова Порошенко і всі його креатури підуть в більшість. Однак хитрий Порошенко надто довго торгується з регіоналами, в результаті його вирішили провчити. Водночас самому Порошенкові перед київськими виборами вигідне позбавлення його людини депутатства через суд - це певною мірою додасть опозиційності іміджу Порошенка. Крім того, мене дивують подвійні стандарти "опозиції": коли Юрія Кармазіна, який пізніше став автором позову проти Балоги-Домбровського, незаконно не реєстрували кандидатом у народні депутати, на суд до нього ми з однодумцями ходили, а Яценюк з Турчиновим та інші горе-опозиціонери - ні.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua

http://rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,ВР,депутат,Порошенко,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,РП,уряд,мер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.