Кличко, Порошенко і Турчинов разом з регіоналами тягнуть пенсіонерів у могилу

23 травня 2013, 18:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1006

Регіонали відмовилися підтримати парламентські слухання на тему наслідків їхньої грабіжницькоі пенсійної реформи, яка обдирає стареньких до нитки і змушує працювати до смерті


Я з цього приводу виступив у парламенті і запропонував тим псевдозахисникам пенсіонерів-комуністам, які насправді прислужуються владі, відмовитися від своїх захмарних пенсій у 20-30 тисяч гривень, що дозволить підвищити пенсії тисячам простих роботяг у кілька разів. Колеги-депутати, згадайте своїх матерів, як ви їм взагалі дивитеся в очі після того, що наробили?! Мені перед моєю мамою не соромно, бо я робив усе, щоб зупинити цей геноцид.
Зверніть увагу: не підтримали парламентські слухання щодо наслідків пенсійної реформи не тільки більшість регіоналів, але й горе-опозиціонери. Хоча вимогу скасувати пенсійну реформу вождики так званої опозиції озвучили під час своєї акції "Вставай, Україно!". Та люди вже зрозуміли, що Яценюк і Ко лише язиком чесати вміють. Серед тих, хто не голосував, права рука Яценюка Андрій Пишний. Відмовчалась VIP-пенсіонерка Кужель, яка отримує чиновницьку пенсію у рази вищу від простих громадян. Від "Батьківщини" не підтримали постанову Соболєв, Забзалюк, Андрій Шевченко, Таня Донець, Пашинський, Стець, а також Турчинов і його товариші Лук'янчук і Федорчук. З "УДАРу" - Кличко і Пинзеник, які були у залі і свідомо витягли свої картки під час голосування. Не голосували й позафракційні мільйонери Порошенко і Жеваго, воно й не дивно, бо їм пенсія з їхніми статками не потрібна, тож вони не переймаються проблемами простих громадян. Не голосували приведені Яценюком "тушки" Табалови, Скосар і Стаднійчук. Ганьба!


Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Кличко,Турчинов,ВР,Порошенко,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,регіонали,liashko,пенсійна реформа,пенсіонери
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.