Лягли спати в Україні - прокинулися в Білорусі...

30 листопада 2013, 17:42
Власник сторінки
Народний депутат, голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів. 2007-2012 - голова Комітету ВР з питань національно
0
379

Янукович вийшов за межі людяності. Спочатку цинічно, з посмішкою він підтримав Майдан аплодисментами, а потім - демонстративно жорстоко його знищив.

Янукович вийшов за межі людяності. Спочатку цинічно, з посмішкою він підтримав Майдан аплодисментами, а потім - демонстративно жорстоко його знищив. Знищив прямо під стелою Незалежності України. Знищив у той же день, коли стратегічні партнери України (Євросоюз і Сполучені Штати) його офіційно попередили, що в разі застосування сили проти Майдану - їхня реакція буде жорсткою.

Майбутнє країни зараз залежить від того, якою буде реакція - громадян України насамперед, а крім того наших стратегічних партнерів.

Народ, масовими акціями протесту по всій країні, має сказати Януковичу своє слово, тверде і переконливе. Бо якщо промовчить, злякається, відсидиться вдома - про демократію і європейське майбутнє доведеться забути надовго.

Стратегічні партнери - Євросоюз і США - мають довести Януковичу, що їхні суворі попередження не були традиційно-ритуальними прес-релізами. Якщо після таких брутальних дій проти мирних громадян України наші стратегічні партнери обмежаться заявами і не застосують дієвих, наявних у них, важелів впливу на цю владу, в т.ч. на її капітали (рахунки в зарубіжних банках, зареєстровані там підприємства, нерухомість за кордоном), тоді їхні цінності й стандарти - постануть під великим знаком питання.


P.S. Завтра, Київ 12:00 - збір біля Тараса Шевченка.

Передайте друзям і знайомим!


Запрошую до обговорення у Facebook

Більше інформації на www.grytsenko.com.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.