"Вигрібна яма" Тарасової правди

05 липня 2013, 12:09
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
2171
 Вигрібна яма  Тарасової правди

Затриманий головний редактор видання

«Джинса» не новина для українських ЗМІ.  Деякі телепрограми, цілі телеканали і друковані видання навіть створюються спеціально для цього. Цей гріх приносить чималі гроші кмітливим власникам-засновникам.

З іншого боку є інформаційний тероризм та рекет. Коли людину спеціально обливають брудом, щоб потім, за певну суму, запропонувати послуги по відмиванню або мовчання. Саме цим можна пояснити зникнення з мережі певних статей. Навіть є компанії, які спеціалізуються на «зачистці».

Судячи з інформації у ЗМІ саме на цьому і попався головний редактор видання  «Тарасова правда». Тарас Чорноіван ніби-то вимагав 400 тисяч гривень за зняття певної статті. Навіть по київським міркам сума захмарна. А мова йде про бідну Вінницю.

За даними міліції, Чорноіван вимагав гроші від керівника вищого учбового закладу Вінницької області. Чому міліція не каже у якого саме? На сайті, серед останніх статей, можна знайти матеріал про Вінницький медичний університет.   

Якщо Тарас Чорноіван вимагав певну суму, то можна зробити висновок, що гроші він міг вимагати й від інших. Адже «Тарасова правда» не одну тону помий вилила, наприклад, на голови губернатора Мовчана, мера Гройсмана, депутатам Порошенку та Домбровському. 

Дивно, але на сайті немає жодного критичного матеріалу про Калетників - ні про першого віце-спікера, колишнього митника Ігоря Калетніка, ні про комуністку-міліардерку Оксану Калєтнік, ні про відомого аграрія-лоббіста Григорія Калетніка... 

Можливо правоохоронцям також варто зацікавитися й іншими «вигрібними ямами» інтернету? А то надто неприємний запах тхне від таких ресурсів.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.