ЄВРО 2012. Команда Греції як приклад для наслідування?

23 червня 2012, 18:00
Власник сторінки
Журналіст Першого Національного телеканалу, юрист
0
1225

Головне грати для своєї країни і кожного вболівальника окремо...

Послухала сьогодні інтерв'ю відомого журналіста CNN Педро Пінто з нападником збірної Греції Георгісом Самарасом, автором вчорашнього голу у ворота збірної Німеччини. 
Сподобалось його ставлення і повага до кожного з футболістів своєї команди і до своєї країни. 
Може саме завдяки таким якостям Греція проходить до чвертьфіналу Євро і їх вже по праву називають "сенсацією" чемпіонату...
Не змогла не поділитися деякими його міркуваннями.  

Георгіс Самарас: " Ми дуже відкриті один для одного. Ми є одна велика родина. Якщо в когось виникають певні проблеми, ми завжди підтримуємо один одного.  Кожного дня намагаємося створювати позитивну атмосферу всередині колективу. Ми не граємо заради грошей та популярності. Перш за все, граємо як національна команда, для того щоб творити славну історію нашого народу. Ми граємо для кожного вболівальника окремо. Також в нас немає яскраво вираженого  егоїзму в команді. В нас немає суперзірок. Інколи суперзірки знаходяться поза командою, будучи в ній. Але головне, все ж таки бути разом. Бути командою."
Може саме в цьому секрет успіху добре збалансованої команди?
Може дійсно прислухатися до цих слів? І нашій збірній також... 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Євро 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.