ЄВРО. Київ. День чотирнадцятий. Плей-офф: гості їдуть (фото+відео)

22 червня 2012, 18:00
Власник сторінки
журналіст "5 каналу"
0
1114
ЄВРО. Київ. День чотирнадцятий. Плей-офф: гості їдуть (фото+відео)

EURO. Connecting people)

Чотирнадцятого дня ЄВРО вперше відчув наближення фіналу і турніру, і свята. Щойно зайшов у фан-зону на Хрещатику одразу з'явилося відчуття: гостей поменшало. У першу черегу через масовий від'їд шведів. Вони поїхали, залишивши нам свій "шведський куточок". Тепер тут не так весело та яскраво, як було ще кілька днів тому.


Чотирнадцятого дня ЄВРО дещо прикрашали "шведський куточок" англійці. Їх вже добре знають як у Києві, так і у Донецьку та самій Британії. Фото з німи обійшли пресу, потрапляли і у мої попередні дописи. Але якби вони так само наблизилися до цього місця на груповій стадії ЄВРО, то могли б отримати пластиковим бокалом)

Хоча матч цього вечора проходив у Варшаві у центрі української столиці також зібралися вболівальники учасників першого матчу плей-офф. Про те, що грає Рональдо "у бріоліні" казав російський коментатор і вказувала велика купа дівчат у фан-зоні)

Відносно багато було у київській фан-зоні іспанців. Їм у суботу грати у Донецьку... Не залишилися непоміченими вболівальники Німеччини та... Норвегії. Останні - взагалі не брали участь у ЄВРО.

"Хітом" 14-го дня ЄВРО у столичній фан-зоні (принаймні для мене) стала трійця, яка шукала друзів для пияцтва. Щиро і кумедно)))

Протягом усього матчу помітив лише дві організовані групи вболівальників граючих команд. Португальці святкували більше за чехів...

У цілому ж явно відчувається, що футбольний форум вийшов на фінішну пряму. Залишилося усього 10 днів свята. Свята, яке в Україні наврядчи повториться у найближчі 10-ки років. Тож запрошую усіх встигнути насолодотися останніми днями ЄВРО, набратися позитивних вражень. Подібного у житті кожного з нас може більше ніколи не бути...

ЗІ Тим часом продовжує "вражати" ЄВРО у Донецьку. Як то кажуть: проти фактів не попреш... на офіційному сайті УЄФА сьогодні вдень залишалися у продажі квитки на чвертьфінал та півфінал на Донбас-Арені.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.