Укрінформ проти велосипеду?

30 травня 2011, 11:39
Власник сторінки
0
3410

- Паркуйтеся, де хочете, це не наші проблеми! В Укрінформі велосипедам не місце!

- Чий це велосипед перед входом?! - обурено питає чоловік з папкою паперів у охоронців, звертаючись до них зверхньо - зі сходів.

- Ми не знаємо, ми не бачили... Може, це хтось з конференції приїхав, але ми не знаємо... - обидва охоронці нітяться, хвилюються.

Я стою біля стола охоронців і реєструю учасників конференції з питань енергоефективності. "Звідки ви? Будь ласка, підпис. Будете чай чи каву?" Я з орггрупи заходу, і цей велосипед - мій. Бо це енергоефективно, вигідно і зручно для нашого захаращеного заторами міста.

- А що з велосипедом? - звертаюся я до всіх. - Це мій велосипед.

- Тут не можна ставити велосипед! Це ж головний вхід! Це державна установа! - підвищує на мене голос чоловік з папкою.

Державна установа - це "Укрінформ", інформаційне агентство, місце, куди постійно приходять журналісти та політики. Місце, де, як на мене, має жити свобода думки, слова, і місце для екологічного чистого, вигідного і соціального велосипеда завжди є.

- Заберіть свій велосипед! - вимагає чоловік з папкою.

- А куди ж мені його поставити?

- Куди хочете, це не наші проблеми. Це державна установа. Сюди приїжджають поважні люди, керівництво держави! Велосипед забрати, - чоловік з папкою вирішує, що тепер я зрозумію нікчемність свого велосипеда і швидко його заберу. Тому піднімається далі сходами і більше не звертає на мене увагу.

Охоронці починають хвилюватися. 

- Давайте ви перенесіть велосипед у двір, може, а я постою біля вашої реєстрації. Щоб не стояв там. Розумієте, тут же головний вхід, державна установа... Сюди часто приїжджають ЗВІДТИ, і навіть коли їм хотіли поставити спеціальну службову парковку - для машин, не знайшлося місця. Навіть ЇМ відмовили... Давайте я вам двері у двір відкрию.

Я іду відстібати велосипед. Звісно, перед "Укрінформом" немає велосипедної парковки, проте з часу мого останнього відвідування тут з"явилися прозорі двері і заїзд для інвалідів. От до ручки заїзду я й пристібала велосипед.

- А що, - кажу, - користуються заїздом для інвалідів? Це ж дуже здорово, що такі штуки встановлюють.

- Та я жодного разу не бачив. Ми навіть не знаємо, як він працює, - відповідає один з охоронців. - Так собі, поставили, аби було. Двері он поміняли...

Я написала заяву до "Укрінформу" з проханням встановити велосипедну парковку. Цікаво, як державна установа, вони тепер мають відповісти мені за 5 днів?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: велосипед,Укрінформ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.