Гадік - гей!

25 травня 2013, 08:42
Власник сторінки
Волонтер, громадський діяч
0
2803
Гадік - гей!

Влада організувала та провела імітацію гей-параду в Києві, попри брехню,що нічого не допустить. Полум'яний борець за православні цінності Вадік Колесніченко тепер може не приховувати свою орієнтацію!


Прикро!
 Завдяки владі, сьогодні содомський гріх буде активно пропагуватись телеканалами. Так, ненав'язливо, просто повідомленням про те, що парад відбувся, але гріх популяризується. 

Прикро також за те, що влада, яка чи не найбільше кричала про те, що марш не дозволить, вчергове збрехала українцям і забезпечила учасникам комфортні умови, от тільки глядачем були тільки "беркутівці")). Навіть попри це, збоченцям не вдалося показати киянам, що те, чим вони займаються - це нормально. Українці і цього року зібралися і дали відсіч спробам нав'язати нам пропаганду гріха.
 Є ще один позитив. Тепер ми точно знаємо, що у Вадіка Колесніченка нетрадиційна орієнтація, що підтверджує і його колір волосся. І те, що він себе виставляє найполум'янішим захисником православної церкви - робить "медвежу послугу" християнству, адже з такими друзями і ворогів не треба! Чому? Він же представник влади і він точно знав де буде марш! Якби публічно сказав про місце, навіть цієї подоби маршу не відбулося б! Тисячі людей просто зірвали б його. 

Але Вадік... що його винити? Він же тепер офіційний гей! Як і інші представники влади, які ще вчора заявляли, що ніякого маршу не буде. Попову привіт!

І для тих, хто ще не усвідомив, які цілі ставить перед собою ЛГБТ спільнота, прочитайте інтерв'ю однієї з лідерів руху Маши Гессен! http://www.credo-ua.org/2013/05/82388


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: гей,ЛГБТ,содом,Колесниченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.