Увага! Загальна мобілізація! (+відео)

07 грудня 2013, 09:22
Власник сторінки
Громадський діяч, приватний підприємець, студент КНТЕУ.
0
590

8 грудня на Майдані Незалежності

Янукович все ж таки продав Україну російському президенту - це державна зрада! 
Диктатор остаточно розміняв Україну, кинув іі на потурання російській імперії і перетворює іі в країну третього світу. Тим самим, він відкриває шлях до громадянського протистояння. Але ми не маємо права допустити знищення Української державності і повинні всі як один стати на захист нашого європейського майбутнього. У неділю о 12.00 на Майдан нас має вийти вже не один мільйон - на Майдані Незалежності має стояти вже вся країна! Європейське співтовариство з нами, чинні генерали армії вже готові перейти на сторону народу, продовжуються перемовини з іншими силовиками, яким теж вже набридло служити відсидівшому гопнику. Насправді, до нашої спільної пермоги залишився тільки один крок. І ми зобов'язані його зробити. 

8.12 (неділя)  Збираємося всі о 12:00 на Майдан Незалежності. 
Повернемо нарешті країну собі.  

                           

                           

Кожен з нас - лише крапля в океані.
Приходьте на Майдан в неділю о 12:00. Разом ми станемо свідками, як маленькі краплинки, зібравшись разом, перетворюються на великий і безмежний океан, який змиє Януковича і його банду назавжди.

Я, Юрій Андреєв, запрошую Вас прогулятися разом вулицями Києва. 
З нами буде ще кілька мільйонів однодумців. Час пустих балачок закінчився - настав час скидати Януковича і брати владу в свої руки.

                           

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.